Craiasa Racelii. Spectacol pentru copii cu Zurli

00:00:00 - 00:00:00
07-08 Decembrie 2013

Cea mai frumoasă poveste de iarnă. Spectacol interactiv pentru copii de toate varstele

craiasa SÂMBĂTĂ 7 decembrie la PUZZLE CAFÉ ( Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter ) şi DUMINICĂ 8 decembrie la Clubul Ţăranului Român (Intrarea Monetăriei, Şos. Kiseleff, nr. 3) jucăm câte două spectacole de la 10.30 şi de la 12.00.

Cea mai frumoasă poveste de iarnă despre cum a încercat Crăiasa Răcelii să strice Crăciunul şi să fure scrisorile pe care Brăduţul le-a adunat de la toate geamurile.
Moş Crăciun ştie că este iubit de cei mici pentru că ei îi trimit în fiecare an scrisori în care îi spun ce simt pentru cel mai iubit Moş din lume.
Crăiasa Răcelii nu suportă Crăciunul, sărbătorile, luminile din case, brazii împodobiţi, copiii fericiţi. Apoi împrăştie peste tot microbi, tuşeşte şi strănută fără să pună mâna la gură, nu foloseşte şerveţele  ca să-şi şteargă nasul… O pacoste de exemplu negativ această Crăiasă a Răcelii. Şi fură scrisorile pe care Brăduţul le-a  cules de pe balcoane şi ferestre şi i le-a dat spiriduşului Grumi să le ducă Moşului. Ce nu ştie ea e că se va confruntă cu copiii. Cei mici, la  spectacolele Zurli sunt întotdeauna mai deştepţi şi mai curajosi decât toate personajele negative la un loc.
Spiriduşul Grumi şi Brăduţul recuperează scrisorile, acestea ajung la Moş, Crăiasa Răcelii răceşte şi mai rău de furie iar Moşul ajunge în toate casele, inclusiv în povestea noastră.

Rezervările se fac din timp la telefon: 0728.295.872 sau e-mail: [email protected]
Preţ bilet: 15 lei/ adult şi 10 lei/copil.
Copiii sub 2 ani nu plătesc bilet!

Avem scaune, băncuţe pentru adulţi, pernuţe pentru cei mici şi muuuultă voie bună!!!
La spectacolele noastre copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mare îi aplaudă – din tot sufletul!!!
La final toată lumea primeşte bomboaneee!!!

Detalii Eveniment

Perioada:
07-08 Decembrie 2013

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL