Crăiasa Zăpezii. Teatru cu Trupa Sufletel | Constanța

Sâmbătă 18 Ianuarie 2020
Constanta

Un baietel si o fetita se jucau impreuna si erau cei mai buni prieteni, pana cand, intr-o zi, baiatul s-a schimbat brusc si a fost rapit de regina zapezilor. Ce nevoie are o regina cu inima de gheata de un baietel in singuratatea ei polara? Ce nevoie are sa ucida orice sentiment uman in el si sa il transforme intr-o copie, mica, ce-i drept, a ei?

Fetita este singura care nu accepta disparitia lui. Si, ghiciti ce, pleaca singura prin lume sa il caute. Nu stie unde e, dar alege sa mearga spre nord. Pe drum intalneste oameni ciudati, isi face prieteni buni, dar nici perspectiva prieteniei, nici teama de singuratate nu o opresc din cautarea ei.

Odata ajunsa la pol, cum il va face insa pe baietel sa vrea sa vina cu ea, inapoi in lumea urata si calda si imperfecta? Cum poti convinge pe cineva sa renunte la perfectiune pentru viata, pur si simplu?
O poveste care ne incalzeste sufletul, ne mangaie amintirile si ne topeste crusta sub care ne ascundem trairile! O poveste de iarna asemenea unui ceai cald aromat, primit dupa ce ai umblat atat prin viscol.

Sambata, 18 ianuarie, ORA 18.00, Trupa Sufletel va asteapta la Hotel IBIS pentru a va prezenta o lume plina de magie in CRAIASA ZAPEZII!

Rezervari 0766 400 181.
Bilet 30 lei, persoana, atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Rezervarea telefonica este obligatorie.

Biletele se achiziţionează chiar inainte de eveniment. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la spectacol in intervalul 17.40 – 17.55.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Organizatorii nu își asumă supravegherea copiilor, fiecare copil trebuie supravegheat de un adult însoțitor.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Ianuarie 2020

Program:
De la 18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL