Crayon Club

  Club petreceri si cafenea pentru parinti cu loc de joaca interior. Crayon Club - Terasa si loc de joaca in aer liber. Teatru si ateliere pentru copii.

  Iarba, copacei, tufe de iasomie si o mini-livada. Crayon Club va asteapta cu activitati distractive si educative pentru copii, teatru si ateliere pentru copii.

  Un loc pentru copii, dar mai ales pentru parinti! O cafenea in care parintii se pot rasfata cu o cafea sau cu un ceai si un loc de joaca unde cei mici se vor distra in voie.
  Pentru rezervari, organizari petreceri sau diferite evenimente va rugam sunati la numarul 0732 754 051.

  crayon club5

  Contact: 0732 754 051

  Pentru atelierele de la Crayon Club va rugam sa ii contactati pe organizatorii acestora (in afisele atelierelor apar si numerele de telefon la care se fac inscrieri).

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 2

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Intrarea Mieilor 17-21

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU