Creste rezistenta copiilor la infectii cu Vitamin C 250mg de la Secom®!

Asigura-i copilului tau o rezistenta mai buna la infectii cu Vitamin C 250 mg de la Secom®.

Produs natural special conceput pentru copii, vitamina C in forma lichida de la Secom® asigura doza optima de vitamina C (acid ascorbic) din sursa naturala, pentru buna functionare a sistemului imunitar. Studiile arata ca vitamina C stimuleaza productia si eficienta limfocitelor, celulele albe din sange. Limfocitele sunt celule imunitare aflate in prima linie de aparare a organismului impotriva infectiilor cu bacterii si virusi. In plus, vitamina C contribuie la reglarea functiilor imunitare, avand beneficii asupra intregului organism.

Vitamin C 250 mg de la Secom® este usor de administrat copiilor datorita gustului de portocale, fiind ideal pentru sustinerea imunitatii copiilor. Produsul ajunge pana la 95 de zile de administrare si este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie.

 

Vitamin C 250mg de la Secom®

Pret recomandat: 45 lei
Telverde: 0800 873 266
www.secom.ro
facebook.com/SecomRomania

 


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU