Cum facem cerinte eficiente copiilor. Atelier de Comunicare Nonviolenta.

Marți 25 Noiembrie 2014
București

 

Marti, 25 noiembrie, ora 18.30 – Cum facem cerinte eficiente copiilor. Atelier de Comunicare Nonviolenta.

Program de Comunicare Non-Violenta cu Monica Reu. Comunicare si conectare in relatia parinte-copil.

GoKID.ro impreuna cu Gradinita Montessori Edu si Asociatia pentru Comunicare Non-Violenta, continua Atelierele de Comunicare empatica pentru parinti, lansate in februarie 2014, pentru a oferi parintilor un sprijin pentru a cladi o relatie autentica cu copiii lor, bazata pe iubire neconditionata, cooperare si empatie.

Acest program este realizat impreuna cu Monica Reu si cuprinde ateliere cu tematici diferite care se desfasoara in perioada 30 septembrie – 25 noiembrie 2014. Pe parcursul acestor ateliere vom explora moduri în care ne putem conecta în mod autentic la copii, le putem intelege nevoile reale si putem cladi impreuna cu ei o relatie bazata pe iubire neconditionata, intelegere reciproca, cooperare si empatie.

ateliere comunicare nonviolentaCercetarile recente din domeniul psihologiei au scos la lumină un adevar pe care il simtim cu totii in viata de zi cu zi: “Fericirea fiintei umane este direct proportionala cu calitatea relatiilor pe care le are cu cei apropiati.” Cu siguranta, una dintre cele mai pretioase relatii pe care le avem în viata este cea cu copiii nostri.

Educatia este mult prea pretioasa pentru a fi motivata de tactici coercitive. Comunicarea Empatica promoveaza educatia motivata de respectul pentru viata, de dorinta de a deprinde abilitati, de a contribui la bunastarea proprie si a celorlalti.

Agenda Programului de Comunicare NonViolenta:

Atelierele vor avea loc în zilele de marti, între orele 18:30 – 21.00

30 Septembrie – Cum sa consolidezi increderea si stima de sine a copilului

28 Octombrie – Eficienta empatiei in rezolvarea situatiilor tensionate cu copiii

25 Noiembrie – Cum facem cerinte eficiente copiilor

Trainer

Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.

La inceputul anului 2010 a dat nastere celui mai transformator program de dezvoltare personala – fiica ei, Emma. La jumatatea aceluiasi an, a demarat programul “Educatie empatica – CNV pentru parinti”, din dorinta de a impartasi parintilor modul in care Comunicarea Nonviolenta ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie, si poate aduce mai multa bucurie si armonie in viata de familie.

Mai multe detalii despre activitatea Monicai, testimoniale, Comunicarea Empatica si activitatea Asociatiei pentru Comunicare Nonviolenta gasiti pe www.nonviolenta.org

Aici puteti gasi un Review despre acest seminar sustinut de Monica Reu.

Detalii

Pret: 70 lei/persoană/ atelier

Participarea se face pe baza de inscrieri pe email [email protected]

Locatie: Gradinita Montessori Edu, Str. Mantuleasa nr 21, Sector 2, Bucuresti
_________________________________________________________________
Va recomandam sa cititi si cartea lui Marshall Rosenberg, cel care a initiat sistemul Comunicarea Nonviolenta,  Adevarata educatie pentru o viata implinita – Marshall B. Rosenberg
Mai multe carti de educatie pozitiva gasiti aici: http://www.gokid.ro/resource/carti-pentru-parinti/

Detalii Eveniment

Data:
Marți 25 Noiembrie 2014

Program:
18:30:00 - 21:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Gradinita Montessori Edu

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Mantuleasa nr 21

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL