Cum iau naștere benzile desenate pentru copii? Atelier prilejuit de lansarea cărții „Darwin. Expediția pe Beagle”

11:30 - 12:30
Sâmbătă 01 Februarie 2020
București

Humanitas Junior în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită sâmbătă, 1 februarie, ora 11:30, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la atelierul 🖼 „Cum iau naștere benzile desenate pentru copii?”, prilejuit de lansarea cărții 🔱 „Darwin. Expediția pe Beagle” de Fabien Grolleau și Jérémie Royer.

Participă: Dr. Luis Ovidiu Popa, director general al Muzeului Național „Grigore Antipa”, Alexandru Ciubotariu / Pisica Patrata, creator și curator benzi desenate, și Iustina Croitoru, redactor-șef Dezvoltare Editorială Humanitas.

🚸 Vârsta recomandată: 9+

Puteți cumpăra cartea din librării și online pe #LibHumanitas:
📙 https://www.libhumanitas.ro/darwin-expedi-ia-pe-beagle-fabien-grolleau-jeremie-royer-humanitas-2019.html

Apărută de curând în colecția Humanitas Junior, cartea de benzi desenate „Darwin. Expediția pe Beagle” de Fabien Grolleau și Jérémie Royer urmărește expediția din 1831 a viitorului naturalist Charles Darwin. Vasul Beagle îl va purta peste Atlantic, de-a lungul coastelor Americii de Sud, spre Arhipelagul Galápagos, Noua Zeelandă, Australia și prin sudul Africii, dându-i prilejul să studieze fascinantele specii de animale care populează pământul și să descopere fosilele gigantice ale unor ciudate mamifere dispărute. Dar această călătorie, însuflețită de promisiunea unor descoperiri științifice revoluționare, nu-i lipsită de încercări, de obstacole și de peripeții.

La capătul a cinci ani plini de evenimente, vreme în care strânge informații esențiale pentru dezlegarea tainelor naturii, Charles Darwin se întoarce în sfârșit acasă, unde va lucra pentru tot restul vieții la faimoasa teorie despre evoluția speciilor care va schimba pentru totdeauna mersul științei.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Februarie 2020

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Libraria Humanitas Cismigiu

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL