Cum să fii fericit ca să crești un copil fericit. Școala Land of Oz

27-28 Octombrie 2018
București

Școala Land of Oz constă într-un traseu personalizat de dezvoltare personală în 3 etape, ca orice poveste bună. Pornești la drum cu dorința de a obține lucrurile pe care ți le dorești: relații mai bune cu ceilalți, stare de bine interioară, puterea de a îndeplini orice îți propui, siguranța că ești un părinte realizat, ușurința de a jongla cu tot ce ai de făcut, mai mult timp pentru tine, etc., iar la final le obții, după ce ai mers pe drumul de cărămizi galbene, ca în Vrăjitorul din Oz. Detalii mai jos 🙂

Înscrieri: [email protected] sau 0727 235 888, până la 30 septembrie 2018
———————————————————————————-
* Pentru că orice alte forme de dezvoltare personală sunt bune, însă uneori avem nevoie de o structură și intrare în profunzime pentru a fi siguri că am reușit să ne îndeplinim în sfârșit, complet și de durată scopurile.
* Pentru că modalitatea principală prin care copiii învață este imitarea involuntară a părinților. Dacă ei sunt bine și copiii vor fi.
* Pentru că e nevoie să aibă cineva grijă și de părinți, fiindcă ei au grijă mereu de copii, să-i sprijine să-i crească pe aceștia mai ușor, intuitiv, cu efecte pozitive pe termen scurt și lung.
* Pentru că uneori nu e timp de terapie de lungă durată și o lună intensivă poate fi soluția

Vezi toate evenimentele din weekend

🔰 Introducere (unde personajele își fac prieteni noi și trec prin mai multe aventuri)
În primele 2 săptămâni vii la 5 întâlniri amuzante, care te conectează cu tine, emoțiile, nevoile, dorințele tale și la care te distrezi tare, făcându-ți și prieteni noi. Da, se poate să ne facem noi prieteni și după 30 de ani 🙂 Fiecare durează 2 ore și ne ajută la destresare, relaxare, energizare.

1. ART-terapie: lucrăm cu forme și culori, pensule, acuarele, creioane colorate și voie bună. Aptitudinile pentru desen nu contează. Important e să ne creionăm lumea așa cum ne dorim să fie, pentru a găsi apoi cele mai bune modalități de a o transforma în realitate.
Trainer: Raluca Ciobanu
Program: 3 octombrie, 18:30-20:30

2. Dans-terapie: lucrăm cu corpul nostru, ne dezmorțim, ne destindem, la fel ca Omul de Tinichea care înțepenise și a trebuit să fie puțin uns ca să se poată mișca în voie din nou. Prin dansul liber devenim mai conștienți de corpul nostru și învățăm să-l ascultăm mai bine, fiindcă are multe să ne spună.
Trainer: Gabriela Gall
Program: 5 octombrie, 18:30-20:30

3. Râs-terapie: exercițiile de respirație și râs susținut sunt ca o ședință de cardio la sală, mult mai amuzantă și cu mai multe endorfine. Învățăm că putem râde în orice situație, chiar de noi, chiar dacă am călcat strâmb, nu avem curat în casă sau ne enervează cineva și asta ne pune într-o stare mult mai bună, din care apar mult mai repede rezolvări și liniștire.
Trainer: Ioana Ușurelu
Program: 7 octombrie, 11:00-13:00

4. Improvizație: teatrul de improvizație ne poate aduce multe beneficii – învățăm să cooperăm mai bine, să fim mai curajoși, ca Leul cel Fricos, mai deschiși, să avem încredere în ceilalți și în noi înșine, să ne dăm voie să greșim și să ne acceptăm așa cum suntem. În cadrul exercițiilor se râde mult, se încercă, se reușește, se greșește și se ia de la capăt, cu bucurie.
Trainer: Alina Medoia
Program: 10 octombrie, 18:30-20:30

5. Masaj emoțional: în cadrul acestui tip de masaj se detensionează mai mult decât grupele musculare, se detensionează și emoțiile, gândurile, energiile negative acumulate, te eliberezi de greutăți, griji și îți recapeți energia pozitivă și puterea de a face orice și de a fi așa cum vrei. Este un masaj full-body sau de reflexoterapie (tălpi, palme, cap), la alegere.
Maseur: Zoe Ellef / Silviu Nae
Program: pe bază de programare telefonică, în decursul lunii și durează 60 de minute, plus 30 de minute înainte, de pregătire și 30 după, de revenire și feedback.

* La workshopurile de mai sus poți participa și în afara abonamentului, costul lor fiind de 100 lei, iar masajul 150 lei.

🔰Cuprins (unde personajele merg să o omoare pe vrăjitoarea cea rea)
După primele 2 săptămâni în care ne-am distrat, ne-am reconectat cu esența noastră și ne-am deschis mai mult, urmează 2 weekenduri, cu 1 săptămână pauză, în care vom pleca în poate cea mai grea călătorie a vieții noastre. Aceea a descoperirii cauzelor blocajelor pe care le avem, care ne împiedică să fim tot ce ne dorim, a descoperirii convingerilor limitative pe care le avem și a lipsurilor, traumelor, durerilor din trecut, care au rămas cu noi și se redeschid din când în când și ne dor, făcându-ne mai agresivi, sau mai plini de tristețe și frici decât am vrea.

🎆 Vindecare: vom avea 4 întâlniri de câte 6 ore fiecare, unde vom lucra strict cu emoțiile noastre cele mai profunde, pentru a readuce la suprafață furia acumulată, a o elibera și a face acolo spațiu de re:creare a ceea ce suntem.
* Rupem legăturile nesănătoase pe care le avem, le păstrăm pe cele hrănitoare, schimbăm convingerile care nu ne folosesc și luăm în brațe copilul care am fost, pentru a-i oferi ce i-a lipsit dintotdeauna.
* La final ne vom simți mai liberi, mai ușori, mai puternici, mai pregătiți să creștem în noi personalitatea pe care ne-o dorim. Gata să ne iubim, să ne valorizăm, să ne dăm toată importanța pe care o merităm.
* După toată această experiență transformatoare vom fi capabili să simțim fericire mai tot timpul, să ne găsim în interior resursele cu ajutorul cărora putem rezolva orice și să ne conectăm mult mai ușor cu ceilalți, să reușim să vorbim pe limba lor, ascultându-le cu adevărat nevoile și spunând asertiv și ce nevoi avem.
* Vom ști intuitiv ce avem de făcut și vom deveni un model pozitiv pentru copiii noștri, ceea ce va avea cea mai mare influență în educația lor, inspirându-i astfel să devină și ei echilibrați, independenți, fericiți.
Coach emoțional: Lavinia Sîrboiu

Program: 13, 14, 27, 28 octombrie, 11:00-18:00, cu 1 oră pauză de masă

* Cei care au mai trecut prin diverse terapii pot participa direct dacă vor la ședințele de vindecare, costul acestora fiind de 300 lei/ ședință.

🔰 Încheiere (unde personajele se întorc acasă și își exersează noile abilități)

* În următoarea lună vom ține legătura online, pe Grupul Călătorilor, unde vom răspunde întrebărilor pe care le aveți și unde vom publica săptămânal câte o provocare, în legătură cu workshopurile de la început, pe care dacă o îndepliniți, veți fi mai fericiți 😀
* La finalul lunii vom avea o întâlnire de Re:Connect, unde fiecare va povesti ce a mai făcut, cum i-a influențat viața traseul parcurs și vindecarea prin care a trecut, cum și-au îndeplinit provocările, ca să ne bucurăm împreună de reușitele fiecăruia. Aici vom realiza și mărturii filmate, pentru cine vrea, pentru a-i inspira și pe alții să pornească la drum.
* Întâlnirea se va finaliza cu o Pe-tre-ce-re! Vom ciocni un pahar de șampanie, vom împărți diplome, ne vom distra 😀

Trainer Re:Connect: Lavinia Sîrboiu
Program: Provocări săptămânale – 1, 8, 15, 22 Noiembrie, ora 10:00, online
Re:Connect+Party – 24 Noiembrie, 18:00-22:00

🌈 Bonus: inclusă în acest abonament va fi și o ședință de consiliere 1-1 gratuită.
Consilier: Georgiana Codrescu
Program: pe bază de programare telefonică, în decursul lunii și durează 60 de minute
*costul separat al acesteia este de 150 lei/ oră, iar absolvenții școlii plătesc 100 lei/ oră.

Refund: vom da bineînțeles banii înapoi celor nemulțumiți, dacă va fi cazul 🙂
Mentenanță on-going: La cerere, se pot organiza periodic întâlniri de Re:Connect pentru a discuta noile provocări apărute și a ne reconecta la valorile recent dobândite. Acestea se plătesc separat, costul lor fiind de 80 lei/ ședință.

🔸 Cui se adresează: părinților sau cei care își doresc să devină părinți, celor care vor să înțeleagă mai bine legătura dintre modul în care au fost crescuți și viața lor actuală și ce pot face ca ea să fie așa cum și-o doresc, pentru a crește apoi copii împliniți, fericiți, independenți, puternici, cu toate șansele de a reuși tot ce își propun
🔸 Costul: 290 eur (include costul trainerilor, a spațiului, ceai-apă-cafea-biscuiți și materiale). Suma se achită integral sau în 2 rate (de 145 eur fiecare), prima la înscriere, pentru asigurarea locului și cealaltă până la final.
Unele dintre activitățile de mai jos pot fi achiziționate și separat, însă pentru o experiență completă recomandăm întreg pachetul.
🔸 Perioada: 1 octombrie – 24 noiembrie 2018
🔸 Total număr de ore în pachet: 40 de ore + petrecerea de la final
🔸 Locația: Land of Oz (în Cotroceni, langă Piața Operei, str. Dr. Nicolae D. Staicovici 23)

Înscrieri:[email protected] sau 0727 235 888, până la data de 30 septembrie 2018, în limita locurilor disponibile – o grupă poate avea până la 12 persoane.

Drum bun! 🙂

Detalii Eveniment

Perioada:
27-28 Octombrie 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL