Ok, hai să vedem cum se pot răspândi viruşii! Un experiment care le arată copiilor cât de important e să se spele pe mâini şi să păstreze distanţarea socială ca să scăpăm de coronavirus COVID-19

Tipul ăsta a făcut un experiment simplu şi eficient pentru a verifica cum se transmit viruşii într-un mediul social chiar şi atunci când ne spălăm pe mâini şi încercăm să nu ne mai atingem faţa.

O clasă de copii, o învăţătoare, o chiuvetă, Glo Germ, o lantenă UV şi o zi întreagă la dispoziţie pentru a derula un experiment extrem de util zilele acestea pentru a demonstra atât copiilor cât şi adulţilor că fără distanţare socială coronaviruşii aştia de care fugim vor rămâne cu noi mult timp. Timp pe care unii dintre noi nu îl au.

Cei mici vor fi cu adevărat fascinaţi să vadă cu ochii lor ce se întâmplă de fapt în această lume nevăzută a microbilor, fie că sunt viruşi sau bacterii. Apropo de asta, cineva a stat să numere şi a aflat că în fiecare picătură de apă din oceane există nu mai puţin de 10 milioane de viruşi 8-O.

Ok, hai să vedem cum se pot răspândi viruşii!

Dacă vrei să înţelegi fenomenul până la capăt şi să îţi explici cam ce se întâmplă în momentul ăsta în lume, filmul de mai jos explică modul în care se ajunge la o pandemie ca cea prin care trecem acum.

Şi poate sunteţi curioşi de ce săpunul este atât de eficient în lupta cu microbii:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU