Cunoaște-ți copilul cu adevărat – Human Design

Sâmbătă 18 Ianuarie 2020
Constanta

Cunoaște-ți copilul cu adevărat – Human Design, Modul 1
Fiecare copil e UNIC! Descoperă ce minunăție ai acasă!

Pentru că fiecare părinte își dorește ce este mai bun pentru copilul său vreau să-ți transmit următorul mesaj: ”Fiecare copil s-a născut perfect și conține în el tot ce are nevoie pentru a se dezvolta și înflori frumos în viațã! Ce are el nevoie cel mai mult și mai mult este ca TU să-l vezi cu adevărat și să-l susții să devină ceea ce el este deja! Copilul tău își dorește ca TU să fii TU și să fii fericit și să îl lași pe EL să fie EL și să fie fericit așa cum îi dictează suflețelul!”

Din acest motiv și pentru a te susține pe calea plină de aventuri a parentingului, am creat acest curs care să-ți ofere o nouă perspectivă legată de cine anume este copilul tău, cum interacționează el, care îi sunt provocările și darurile native și, mai ales, care este esența sa.

Tu ca părinte ai capacitatea de a-ți face copilul să zboare și să se înalțe frumos înspre viață sau poți, fie din neatenție, fie din neștiință, să îi curmi elanul nativ și să îl transformi într-o variantă ștearsă a sa. Această putere se află în mâinile tale și este important să o conștientizezi. La fel, ea se află și în mâinile profesorilor copilului tău și a altor persoane cu care acesta intră în contact… Așa cum afirma Dr-ul Menis Yusri: ”câteodată, e nevoie de o singură privire sau de o vorbă pentru a marca viața unui copil”. În viața aceasta agitată, oare câți dintre noi au curajul să facă un pas înapoi și să se întrebe dacă lucrurile nu ar putea fi făcute și altfel?!

Ia-ți te rog acum un moment de respiro și întreabă-te cum ar fi fost viața ta dacă ai tăi nu s-ar fi purtat cu tine așa cum au făcut-o? Oare de câte bătăi de cap ai fi fost scutit acum ? Vedeți voi, dragii mei, aceste minunate tipare pe care le-am moștenit ajung să fie manifestate și de noi dacă nu ne luăm timpul să ne punem obișnuințele sub semnul întrebării și să le transformăm în ceva cu adevărat susținător al vieții. Și nu e vina lor, doar că așa este povestea asta care se tot întinde de la moși strămoși până la noi.

Însă tu poți să schimbi cursul istoriei și să o aduci în aliniere cu viața și eternul moment prezent. Indiferent de vârsta copilului tău, transformarea pe care poți să o aduci în dinamica ta relațională este imensă și, cumva, la un anumit nivel, ne-am asumat responsabilitatea cu toții de a hrăni și susține aceste suflețele care ne-au ales drept părinți!

Despre ce este vorba? Pe baza coordonatelor voastre şi ale copilului (data, ora şi locul naşterii) se poate vedea concret ce nu se vede de obicei – structura energetică pe care am dobândit-o la naştere şi felul în care ea se manifestă în viaţa noastră şi în relaţiile cu cei din jur. Pe scurt, ne ajută să ne cunoaștem copilul din interior și ne scutește de foarte mult timp și de multe alte distrageri inutile.

Aici vei afla:
– Cine este Copilul tău cu adevărat, dincolo de cuvinte și de aşteptările tale;
– Care este structura sa energetică unică, care-i sunt darurile native, dar şi vulnerabilităţile;
– Ce se petrece în interiorul copilului tău atunci când se confruntă cu o anumită situaţie;
– Cum poţi să-l susţii să se dezvolte armonios favorizând aspectele sale native și naturale;
– Ce conexiuni se crează între tine şi el – care este aportul copilului şi care este aportul tău în cadrul relaţiei;
– Cum să personalizezi strategiile de parenting pe care le cunoşti deja, în funcție de structura sa unică;
– Cum să personalizezi strategiile de parenting pe care le cunoşti deja, în funcție de structura sa unică;

Trăim vremuri magice în care avem capacitatea să integrăm și să ne vindecăm relația cu părinții noștri și să ne croim o nouă cale pentru noi și pentru ai noștri copii! Este momentul potrivit pentru tine să dai curs acestei oportunități? Copilul tău, sunt convinsă, că va aprecia din plin această nouă perspectivă!

Imaginează-ţi copii văzuţi, recunoscuţi şi educaţi în spiritul a ceea ce sunt ei cu adevărat, dincolo de toate condiţionările şi aşteptările noastre. Imaginează-ţi copii liberi şi fericiţi să-şi aducă genialitatea în lume!

Copilul tău merită o astfel de şansă! El merită să fie respectat şi înţeles cu adevărat!
– Donația sugerata pentru participare: 50 lei

Locația evenimentului este str. Banu Mihalcea nr.150 strada paralela cu Str.Ion Rațiu, se ajunge ușor cu mașina.

Înscrierea și rezervarea participãrii se face prin sms la nr.de tel.072229258. Am să te rog să-mi transmiţi datele tale şi ale copilului tău: data, ora şi locul naşterii pentru a putea genera hărţile pe baza cărora vom discuta.

Te aștept cu inima deschisă!
ANA-MARIA


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Ianuarie 2020

Program:
16:00 - 19:30

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL