Curs de educație prenatală Willing @ Iasi

15-16 Decembrie 2018
Iasi

Urmează să devii părinte și nu știi cum să gestionezi această experiență care îți va schimba complet cursul vieții?

Sunt multe informații de digerat și multe decizii de luat.
Majoritatea temerilor din această etapă pot fi depășite prin înțelegerea etapelor prin care va trece mama în timpul travaliului și a nașterii, prin cunoșterea amănunțită a procedurilor ce îi vor fi aplicate ei și bebelușului, prin însușirea informațiilor legate de alăptare, igiena nou născutului, colicile, somnul, comunicarea cu puiul de om, înțelegerea dinamicii relației de cuplu din această perioadă.

Totodată tatăl află ce poate face el pentru a contribui la diminuarea și controlarea acestor temeri, iar împreună, cuplul primește informația obiectivă care să îi permită să ia decizii informate în legătură cu nașterea pe care și-o dorește!

Cursul pe care vi-l propunem este un curs obiectiv și imparțial, singurele repere care ne ghidează sunt studiile și cercetările recente din reviste de specialitate.

Cursul nu este afiliat niciunui spital, produs sau serviciu de marketing, prin urmare principalul scop al acestuia este să pună la dispoziția părinților informații importante pentru deciziile pe care le vor lua în legătură cu ei și cu copiii lor în această călătorie a nașterii.
Participă la cursul Lamaze organizat de Willing și susținut de Dana Holman, Educator Prenatal și doula la naștere.
Misiunea unui educator prenatal este de a promova sarcina, nașterea și îngrijirea nou-născutului ca fiind practici naturale, normale și sănătoase, bazându-se pe studii și cercetări actuale în domeniu.

Prin ce se diferențiază cursul organizat de Willing prin altele de acest gen?
Prin faptul că la curs punem accent pe educația prenatală completă, furnizând participanților informații despre sarcină, naștere, alăptare și îngrijire a nou născutului, dar, în plus, aducem nou si psihoeducatie pe cuplu, parenting si psihoterapia durerii si a fricii, data fiind formarea educatorului prenatal ca psihoterapeut de cuplu și familie.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Program curs:
– 10 noiembrie 2018, între orele 10:00 – 17:00
– 11 noiembrie 2018, între orele 10:00 – 17:00

Locație: Cabinetul Willing situat în Iași, str. Petru Poni nr. 1 bis, etaj 2.

Taxa de participare este de 350 de Ron per cuplu.
Plata se va realiza în ziua cursului.
Important!
Părinții care se vor înscrie la curs până pe data de 7 decembrie, beneficiază de o reducere de 50 Ron.

Vă puteți înscrie până pe 14 decembrie 2018, prin completarea formularului disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIfeYb2cZ3RmI8hoFDtn1B4fhDsOr9DpXOB-qdtyURpLCNIQ/viewform

Detalii Eveniment

Perioada:
15-16 Decembrie 2018

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
17:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL