Curs Intensiv Parenting Prin Iubire

24-25 Martie 2018
Cluj-Napoca

Te-ai gandit vreodata ca felul in care te porti cu copilul tau va fi felul in care iti vorbeste si iti raspunde?

Stii cum sa reactionezi cand are o criza de furie?
Stii cum sa ii spui nu?
Te poti controla cand vine vorba de propria ta furie?
Il ajuti cu adevarat sa devina independent?

Am pregatit doua zile de discutii intensive despre cum sa educam copiii in asa fel incat sa ne putem bucura de timpul in familie si sa cladim viitorul pe care il visam pentru ei inca de acum, de cand sunt mici!

Taxa de curs este 400 lei, in care inra materialele online, mapa de curs si orele de curs.

Inscrieri: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezZ_Iy01UIvS7YR00FQR7flHWM-sSgN_oOttJC0hSmKvXK8Q/viewform?usp=sf_link

Te astept la curs cu intrebarile despre toate situatiile problematice cu care te confrunti, si in plus iata ce probleme vom dezbate:

PROGRAM

Sambata

8:50 – intalnirea pe Mihai Romanul 19
9:00-11:00 – facem cunostinta si incepem sa discutam despre cum functioneaza creierul uman, cum functioneaza creierul copiilor in functie de varsta, si ce implicatii au toate acestea asupra comportamentelor tuturor.
Cate feluri de a fi parinte exista? Ce spune stiinta despre care dintre ele e cel mai probabil sa produca adulti de succes in relatiile personale si in viata profesionala. De ce?
Ce inseamna atasament si cum putem oferi copiilor sentimentul de siguranta alaturi de noi? De ce conteaza asta si cum influenteaza atasamentul din copilarie relatiile de cuplu si viata sociala a unui adult?

11:00 – 11:15 – pauza

11:15 – 13:00 – initierea in tainele lumii noaste emotionale: vom invata cum sa-i ajutam pe copii sa-si gestioneze emotiile. Care sunt motivele pentru care merita sa facem asta? Vom invata strategii care sa ne ajute sa ne controlam comportamentele, cand noi ne pierdem rabdarea, astfel incat atunci cand luam decizii legate de educatie, sa fie chiar ceea ce ne dorim si nu vorbe aruncate la nervi. Apoi vom discuta despre cum sa facem astfel incat sa atragem cooperarea copiilor. Care e misterul?

13:00-13:45 – pauza pentru re-energizare, puteti pleca sa luati masa undeva, sau sa comandati ceva bun impreuna cu mine

13:45-15:00 – Despre limite. De ce sunt importante, cum sa le formulam astfel incat copiii sa le poata urma? Ce si cum spunem, cum reactioneaza copiii si ce facem atunci?
Daca nu merge nimic, pedepsim sau trimitem la colt? De ce nu? Daca nu, atunci ce alternative avem?
15:00 – sesiune de intrebari si raspunsuri la care ramane doar cine isi doreste sa mai lamurim ceva.

Duminica 

9:00 – 11:00 – Vrem copii care sa se descurce singuri de la un anumit moment dat? Cum ii incurajam de mici, intr-un mod sanatos, sa devina autonomi? Cum ii ajutam sa se simta motivati din interior? Daca ii impingem sa faca totul singuri, vor simti ca nu au sprijinul nostru. Daca le luam lucrurile din mana si facem in locul lor, vor invata sa fie “neajutorati”. Cum atunci?!

11:00 – 11:15 – pauza

11:15 – 13:00 – discutam despre cum sa ne laudam copiii astfel incat lauda noastra sa devina vocea interioara care ii va face sa nu renunte, sa incerce iar si iar, pana au succes si reusesc. Cum sa-i invatam sa faca fata esecului fara sa se dea batuti si cum le aratam ca greselile nu sunt o catastrofa ci un nou prilej de invatare?

13:00 – 14:00 – intrebari si raspunsuri, dupa care sunteti liberi ca pasarea cerului sa fugiti acasa intr-un suflet si sa aplicati (pe rand) tot ce ati invatat, daca nu mai sunt lucruri de clarificat, desigur!

https://www.facebook.com/events/1517294928390110/

Detalii Eveniment

Perioada:
24-25 Martie 2018

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
15:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL