Curs online de gătit intuitiv by Make A Wish Food Circle | 26 Ianuarie – 5 Februarie

Sâmbătă 23 Ianuarie 2021
Online
Noul an e aici și o nouă ediție online a cursului de gătit intuitiv este gata să ajungă în bucătăriile voastre! Am adus în el tot ceea ce am mai bun de împărtășit cu voi în domeniul culinar, într-un format îmbunătățit și updatat față de edițiile anterioare.
Abordarea mea este una intuitivă și de-a lungul timpului – 10 ani de când gătesc – am văzut că nu sunt prea multe greșeli pe care le poți face atunci când ești bine ancorat/ă în puterea personală de creație. Propriul tău simț artistic este acolo și așteaptă să fie activat în viața de zi cu zi, chiar în bucătarie!
Așadar, acest curs se dorește în primul rând o unealtă de EMPOWERING și apoi, una de descoperire a abundenței bucătăriei vegane, cu accent pe preparate atât calde cât și crude, precum și pe cele de inspirație ayurvedică.
☀︎ACEST CURS ESTE PENTRU TINE DACĂ:
– îți dorești să aduci varietate în hrana ta (și a familiei tale) familiarizându-te cu preparatele vegane
– vrei să înveți să gătești gustos și satisfăcător și ești hotărât/ă să investești un minim de timp pentru asta
– ești în tranziție către o dietă cu mai puține alimente de origine animală
– îți place să gătești, dar te-ai săturat de aceleași feluri de mâncare și simți nevoia de ‘aer proaspăt’ în bucătaria ta
– nu prea îți place să gătești, dar îți dorești acest lucru pentru că ești conștient/ă de importanța hranei și ai vrea să deții mai mult control asupra dietei tale
– te-ai săturat de diete moderne care promit ‘marea cu sarea’ și cauți o abordare echilibrată și intuitivă care să te însoțească pe termen lung
– simți nevoia de ghidaj și susținere mai degrabă decât să pornești singur/ă pe un drum nou
☀︎DESFĂȘURARE & STRUCTURĂ:
– 4 ÎNTÂLNIRI interactive pe ZOOM a câte 1,5h-2h fiecare, în fiecare marți și vineri, după cum urmează:
• 26 ianuarie (11.00-13.00)
• 29 ianuarie (11.00-13.00)
• 2 februarie (11.00-13.00)
• 5 februarie (11.00-13.00)
– prezentare structurată pe toată durata cursului
– 2 dintre întâlniri dedicate demonstrațiilor culinare – LIVE IN THE KITCHEN! poți alege să gătim împreună sau să urmărești luând notițe
– fiecare participant primește un BOOKLET cu toate rețetele prezentate în curs + BONUS: my favourite soups, snacks & smoothies
– GRUP pe WHATSAPP pe toată durata cursului – acolo îmi vei putea adresa ORICE ÎNTREBARE pe măsura ce pui în aplicare informațiile primite + vom putea împărtăși poze cu propriile creații, idei și inspirație din bucătăria fiecăruia
– GRUP exclusiv pe FACEBOOK pentru participanții cursului – funcționează ca SUPORT DE CURS cu resurse și articole prin care vei putea aprofunda noile informații și experiențe culinare
☀︎ PARTICIPARE OFFLINE
Pentru cei care din diferite motive nu pot participa live la curs, există posibilitatea pachetului offline care conține:
– toate înregistrările întâlnirilor + booklet rețete
– acces la grupul de Whatsapp și Facebook
– posibilitatea unei sesiuni video private de Q&A (30min-1h), la finalul cursului, în care să lămurim orice neclaritate
☀︎ MODUL EXTRA: Introducere în Ayurveda
Pentru prima oară, la finalul cursului participanții au șansa să urmeze modulul de aprofundare „Introducere în Ayurveda”, prin care pot afla noțiuni utile de dietă și lifestyle adaptate fiecărei constituții. Sesiunea interactivă va avea loc pe ZOOM, timp de aproximativ 2h, pe baza unei prezentări structurate, fiind disponibilă și în varianta înregistrată.
☀︎CE VEI DEPRINDE până la finalul cursului:
– prepararea de salate, dressing-uri, spread-uri/ dips-uri, mâncăruri de legume și leguminoase de inspirație ayurvedică (and more!) pe care să le poți adapta cu ușurință în funcție de nevoi
– cum să combini corect alimentele pentru o digestie optimă & alte concepte utile din Ayurveda
– cum să-ți folosești simțul estetic ca să aduci gust, culoare și abundență pe masa ta
– cum să faci ‘meal planning’ pentru toata familia, cu entuziasm!
– cum să prepari în orice moment o masă sănătoasă, indiferent de câte ingrediente ai la îndemână
– cum să organizezi simplu și eficient aprovizionarea săptămânală și lunară
– cum să creezi obiceiuri sănătoase care să dureze
– cum să-ți înțelegi mai bine constituția ayurvedică + ce alimente și practici de lifestyle adaptate la contextul tău actual de viață să favorizezi (modulul „Introducere în Ayurveda”)
☀︎COSTURI
Cursul este oferit în baza unei donații cu SLIDING SCALE astfel încât fiecare participant/ă să poată alege o sumă cu care să fie confortabil/ă. Modulul „Introducere în Ayurveda” are un cost fix separat. Mai multe detalii în formularul de înscriere de mai jos.
De asemenea, exista posibilitatea trocului în măsura în care schimbul este unul de interes pentru ambele părți.
Dacă ești interesat/ă să faci parte din această experiență, completează te rog FORMULARUL de mai jos sau lasă-mi un mesaj pe pagina Make A Wish ori pe profilul meu personal.
Cu drag și entuziasm,
Ioana
☀︎TESTIMONIALE
Iată și ce spun foștii participanți despre curs:
„Simt că am mult mai multă încredere în tot procesul de gătit sănătos. Dacă până acum simțeam că dau cu banul și iese sau nu iese bună mâncarea, acum am încredere că pot să dau gust mâncării, plus toate informațiile care mă ajută să îmi creez o bază”
(Laura Rodica Olah)
„Cursul acesta mi-a schimbat perspectiva asupra gătitului. Am învățat să optimizez resursele, să creez din alimente simple mese foarte gustoase și sănătoase. Am găsit un grup de suport minunat și multe idei delicioase. Îl recomand tuturor celor care vor să schimbe sau să îmbunătățească relația lor cu mâncarea. O energie foarte faină învăluie oamenii din curs, chiar merită!”
(Andreea Stoian)
„Sunt foarte recunoscătoare pentru revelația și energia pe care Ioana a adus-o în bucătăria noastră! Cunoscută deja de mulți dintre voi ca un mic alchimist în estetica gustului, e minunat cum a reușit ca într-un timp scurt și într-un spațiu virtual să transmită esențialul vis-a-vis de ‘cum și cu ce ne hrănim’. Chiar o inspirație și o plăcere să învăț să gătesc cu ea în acest curs online. E ca o poveste de iubire față de ce pui în farfurie și în suflet când te hrănești! Susțin oamenii care fac cu atâta pasiune și modestie ceea ce fac. Felicitări Ioana!”
(Ioana Ioio)
„Ioana și cursul ei de gătit intuitiv mi-au dat o altă perspectivă asupra gătitului. Îl recomand din toată inima! Ioana e foarte pasionată de ceea ce face și împărtășește cu multă generozitate din experiența ei. Mulțumesc!”
(Mariana David)
„Cursul Ioanei este magic, plin de inspirație, și de culoare! Nu e curs de gătit, ci de artiști culinari!”
(Andreea-Cristina Chiș)
„Mi-a plăcut mult dedicarea ta și energia pe care ai adus-o la acest curs. Am apreciat dărnicia cu care ne-ai oferit informații și idei și calmul cu care ai explicat. Am apreciat enorm creativitatea ta și bogăția de rețete și cu cea mai mare sinceritate îți spun că demult nu am mai stat în bucătărie cu atâta bucurie și nu m-am mai bucurat de preparatele mele cu atâta plăcere. Pentru mine cursul a fost de un real folos și a adus un suflu nou, un fel de Restart în lumea gusturilor mele, pentru care îți mulțumesc din suflet!”
(Cristina Sterie)
„Ioana a pus la bătaie experiența ei de 10 ani în ale gătitului, oferă informații, detalii, răspunde la toate întrebările, mai c-aș lua-o acasă, dar e pandemie! Glumesc, mi-a confirmat chestii pe care le intuiam și clar, e genul de instructor care te învață cum să pescuiești cu stil.”
(Anca Gânscă)
„Știi momentul ăla când trebuie să pregătești ceva de mâncare și mintea ta e blanc, nicio idee? Ei bine, mie personal, de când am făcut acest curs, nu mi se mai întâmplă asta! Incredibil, dar adevărat. Cu principiile învățate de la Ioana sunt inventivă în bucătărie și pot să gătesc ceva delicios pentru mine și pentru ceilalți (aproape) de fiecare dată. Cursul acesta a fost ca o temelie pentru noi obiceiuri alimentare care acum îmi sunt acum ca un reflex. Mulțumesc Ioana!”
(Andreea Mănescu)
„În câteva sesiuni concentrate, aplicate și pline de sens, cursul a scos ce e mai bun din mine. M-a ajutat la consolidarea punții între teorie adunată în sertarele minții și gătitul impulsiv, fără răbdare cu rețete cu gramaje. Gătit intuitiv și conștient – exact așa este stilul pe care îl inspiră și activează în noi Ioana.”
(Edina Berbescu)
„La cursul de gătit intuitiv cu Ioana am apreciat inițial structura, eu fiind deja iubitoare a gătitului și experimentatului în bucătărie. Stilul Ioanei este unul țncurajator, multă energie feminina, care știe să adapteze rețeta la aproape orice condiții. Mă refer aici la situațiile când nu am avut instrumentele sau ingredientele recomandate. Am continuat să gătesc fiind inspirată de informațiile din curs și mă bucur de ceea ce creez astfel. Mulțumesc, Ioana, pentru experiență!”
(Cristina Ispas)

EDITII TRECUTE

Ediția de toamnă a cursului online gătit intuitiv este gata să ajungă în bucătăriile voastre! Am adus în el tot ceea ce am mai bun de împărtășit cu voi în domeniul culinar, într-un format îmbunătățit și updatat față de edițiile anterioare.

Abordarea mea este una intuitivă și de-a lungul timpului – aproape 10 ani de când gătesc – am văzut că nu sunt prea multe greșeli pe care le poți face atunci când ești bine ancorat/ă în puterea personală de creație. Propriul tău simț artistic este acolo și așteaptă să fie activat în viața de zi cu zi, chiar în bucătarie!

Așadar, acest curs se dorește în primul rând o unealtă de ‘empowering’ și apoi, una de descoperire a abundenței bucătăriei vegane, cu accent pe preparate atât calde cât și crude, precum și pe cele de inspirație ayurvedică.

☀︎Acest curs este pentru tine dacă:

– îți dorești să aduci varietate în hrana ta (și a familiei tale) familiarizându-te cu preparatele vegane
– îți place mâncarea gustoasă, satisfăcătoare și ești hotărât/ă să investești un minim de timp pentru asta
– ești în tranziție către o dietă cu mai puține alimente de origine animală
– îți place să gătești, dar te-ai săturat de aceleași feluri de mâncare și simți nevoia de ‘aer proaspăt’ în bucătaria ta
– nu prea îți place să gătești, dar îți dorești acest lucru pentru că ești conștient/ă de importanța hranei și ai vrea să deții mai mult control asupra dietei tale
– te-ai săturat de diete moderne care promit ‘marea cu sarea’ și cauți o abordare echilibrată și intuitivă care să te însoțească pe termen lung
– simți nevoia de ghidaj și susținere mai degrabă decât să pornești singur/ă pe un drum nou

☀︎Desfășurare & structură:

– 4 ÎNTÂLNIRI interactive pe Zoom a câte 1,5h-2h fiecare, în fiecare sâmbătă și duminică din weekend-urile:
• 7-8 noiembrie (11.00-13.00)
• 14-15 noiembrie (11.00-13.00)
– prezentare structurată pe toată durata cursului
– 2 dintre întâlniri dedicate demonstrațiilor culinare – LIVE IN THE KITCHEN! poți alege să gătim împreună sau să urmărești luând notițe
– fiecare participant primește un BOOKLET cu toate rețetele prezentate în curs + BONUS: my favourite soups, snacks & smoothies
– GRUP pe WHATSAPP pe toată durata cursului – acolo îmi vei putea adresa ORICE ÎNTREBARE pe măsura ce pui în aplicare informațiile primite + vom putea împărtăși poze cu propriile creații, idei și inspirație din bucătăria fiecăruia
– GRUP exclusiv pe FACEBOOK pentru participanții cursului – funcționează ca SUPORT DE CURS cu resurse și articole prin care vei putea aprofunda noile informații și experiențe culinare

***Iar pentru cei care din diferite motive nu pot participa live la curs, există posibilitatea PACHETULUI OFFLINE care conține:
– toate înregistrările întâlnirilor + booklet rețete
– acces la grupul de Whatsapp și Facebook
– posibilitatea unei sesiuni video private de Q&A (30min-1h), la finalul cursului, în care să lămurim orice neclaritate

☀︎La finalul cursului, vei deprinde:
– prepararea de salate, dressing-uri, spread-uri/ dips-uri, mâncăruri de legume și leguminoase de inspirație ayurvedică (and more!) pe care să le poți adapta cu ușurință în funcție de nevoi
– cum să combini corect alimentele pentru o digestie optimă & alte concepte utile din Ayurveda
– cum să-ți folosești simțul estetic ca să aduci gust, culoare și abundență pe masa ta
– cum să faci ‘meal planning’ pentru toata familia, cu entuziasm!
– cum să prepari în orice moment o masă sănătoasă, indiferent de câte ingrediente ai la îndemână
– cum să organizezi simplu și eficient aprovizionarea săptămânală și lunară
– cum să creezi obiceiuri sănătoase care să dureze

☀︎Cursul este oferit în baza unei donații cu SLIDING SCALE astfel încât fiecare participant/ă să poată alege o sumă cu care să fie confortabil/ă. De asemenea, exista posibilitatea trocului în măsura în care schimbul este unul de interes pentru ambele părți.

Dacă ești interesat/ă să faci parte din această experiență, lasă-mi te rog un mesaj folosind butonul de mai sus.

Cu drag și entuziasm,

Ioana

☀︎Iată și ce spun foștii participanți despre curs:

‘Ioana și cursul ei de gătit intuitiv mi-au dat o altă perspectivă asupra gătitului. Îl recomand din toată inima! Ioana e foarte pasionată de ceea ce face și împărtășește cu multă generozitate din experiența ei. Mulțumesc!
(Mariana David)

‘Sunt foarte recunoscătoare pentru revelația și energia pe care Ioana a adus-o în bucătăria noastră! Cunoscută deja de mulți dintre voi ca un mic alchimist în estetica gustului, e minunat cum a reușit ca într-un timp scurt și într-un spațiu virtual să transmită esențialul vis-a-vis de ‘cum și cu ce ne hrănim’. Chiar o inspirație și o plăcere să învăț să gătesc cu ea în acest curs online care din fericire se întâmplă din nou pentru cei interesați! Va începe o nouă poveste de iubire față de ce pui în farfurie și în suflet când te hrănești! Susțin oamenii care fac cu atâta pasiune și modestie ceea ce fac. Felicitări Ioana!’
(Ioana Ioio)

‘Cursul Ioanei este magic, plin de inspirație, și de culoare! Nu e curs de gătit, ci de artiști culinari!’
(Andreea-Cristina Chiș)

‘Mi-a plăcut mult dedicarea ta și energia pe care ai adus-o la acest curs. Am apreciat dărnicia cu care ne-ai oferit informații și idei și calmul cu care ai explicat. Am apreciat enorm creativitatea ta și bogăția de rețete și cu cea mai mare sinceritate îți spun că demult nu am mai stat în bucătărie cu atâta bucurie și nu m-am mai bucurat de preparatele mele cu atâta plăcere. Pentru mine cursul a fost de un real folos și a adus un suflu nou, un fel de Restart în lumea gusturilor mele, pentru care îți mulțumesc din suflet!’
(Cristina Sterie)

‘Ioana a pus la bătaie experiența ei de 10 ani în ale gătitului, oferă informații, detalii, răspunde la toate întrebările, mai c-aș lua-o acasă, dar e pandemie 🙂 Glumesc, mi-a confirmat chestii pe care le intuiam și clar, e genul de instructor care te învață cum să pescuiești cu stil.’
(Anca Gânscă)

‘La o săptămână după cursul Ioanei, am mâncat în fiecare zi mâncare proaspăt gătită de mine, cine-ar fi crezut?! sunt absolut încântată de acest fapt. Abia aștept să-mi invit și prietenii la degustat din toate aceste delicioșenii pe care am învățat să le fac. Căutam de mult timp niște principii simple (simultan sănătoase și delicioase) după care să mă ghidez în bucătărie. Principiile pe care le-am primit de la Ioana sunt chiar așa, inspirante și ușor de urmat, mi-au ordonat și mi-au structurat modul de a găti. De când cu acest curs intru cu mai mult drag în bucătărie și mă gândesc cu entuziasm la ce urmează să-mi pregătesc de mâncare, bucătăria este acum un loc în care pot să-mi manifest creativitatea. Mulțumesc Ioana!’
(Andreea Mănescu)

‘În câteva sesiuni concentrate, aplicate și pline de sens, cursul a scos ce e mai bun din mine. M-a ajutat la consolidarea punții între teorie adunată în sertarele minții și gătitul impulsiv, fără răbdare cu rețete cu gramaje. Gătit intuitiv și conștient – exact așa este stilul pe care îl inspiră și activează în noi Ioana.’
(Edina Berbescu)

‘La cursul de gătit intuitiv cu Ioana am apreciat inițial structura, eu fiind deja iubitoare a gătitului și experimentatului în bucătărie. Stilul Ioanei este unul incurajator, multă energie feminina, care știe să adapteze rețeta la aproape orice condiții. Mă refer aici la situațiile când nu am avut instrumentele sau ingredientele recomandate. Am continuat să gătesc fiind inspirată de informațiile din curs și mă bucur de ceea ce creez astfel 🙂 Mulțumesc, Ioana, pentru experiență!’
(Cristina Ispas)

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Ianuarie 2021

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL