Curs pentru parinti: Tu ce fel de parinte esti?

Miercuri 13 Februarie 2013

Atelierul “Tu ce fel de părinte ești?” organizat miercuri 13 februarie 2013 este primul modul, dintr-o serie de 5 ce pot fi parcurse independent de către părinții interesați.

Luminița Oprea îi va sprijini pe participanți să construiască o relație autentică părinte-copil, caracterizată prin: respect reciproc, bucurie, iubire, claritate și apreciere.

Acest prim modul va urmări: Identificarea stilului aplicat în rolul de parinte;  Părinții și gândirea lor. Sabotorul interior; 5 greșeli în educarea copiilor; cele 8 relații structurante; cele 7 nevoi relaționale fundamentale.

Copilarie curata

~ un  program ghid pentru parinti responsabili despre cum sa cresti constient copii responsabili si echilibrati ~

Radu se tavaleste pe jos la supermarchet, Alina plange de mama focului fiindca i s-a spart balonul, Tudor se trezeste in fiecare noapte fiindca il urmareste un monstru, Alexandru este ingrozit de tunele…

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Parintii se simt adesea nepregatiti sa infrunte sau sa gestioneze emotiile copiilor lor, accesele de furie din relatia parinti-copii, scandalurile din jurul iesirilor in oras ale copiilor, sanctiunile corespunzatoare greselilor comise si multe altele.

Cum sa faci fata lacrimilor, urletelor? Cum sa reactionezi in fata panicii?

Cu totii dorim ca intr-o buna zi, copilul nostru sa devina un adult echilibrat, inteligent, deschis din punct de vedere emotional si liber de traumele accidentale sau nu ale copilariei, care sa intre in viata cu incredere si siguranta de sine.

Iata un program ghid transpus intr-o serie de seminarii foarte concrete, care pe baza exemplelor voastre din viata de zi cu zi, va va ajuta sa va indrumati copilul spre independenta, sa reintrati in contact cu propria copilarie si sa dobânditi mai multa armonie in familie.
Acest program ghid este unul temporar, limitat ca timp, insa rezultatele sunt permanente!

Despre Luminița Oprea: Consilier în comunicare relațională – metoda ESPERE (în formare cu Aleth Naquet), expert în comunicare (peste 15 ani), life coach, trainer autorizat, autor de carte, promotor al responsabilității personale.

Temele următoarelor cursuri sunt: Secretul de a fi un părinte mai bun (Atelier de Comunicare Relațională pentru Părinți, metoda ESPERE), Cum să fii un părinte conectiv și cum să faci copilul să te asculte (Atelier de comunicare non violent), Efectul Self Fulfilling Prophecy (Atelier despre Puterea Cuvintelor), Fără frică în creșterea copiilor.

Costul fiecărui modul este de 580 lei și include training-ul efectiv, suportul de curs, o pauză de cafea. Sesiunea este organizată pentru grupuri formate din 6-12 participanți.

Atelierele conduse de Luminița Oprea se disting prin modul intensiv, interactiv de desfășurare, prin exerciții practice menite să îi pună pe participanți în situația de a lucra la propriile provocări. Licențiată în comunicare, autor de carte, promotor al responsabilității personale, Consultant în Comunicare Relațională, în formare în metoda ESPERE® creată de Jacques Salome, life coach, trainer Dezvoltare Personală, Luminița Oprea îi va sprijini pe participanți să construiască o relație autentică părinte-copil, caracterizată prin: respect reciproc, bucurie, iubire, claritate și apreciere.

Inscrieri la [email protected] sau telefon 0720.003.069

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 13 Februarie 2013

Program:
18:00:00 - 21:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL