Managementul timpului la Academia Copiilor

10:00:00 - 10:00:00
Duminică 11 Noiembrie 2012

 

Tare ne-ar placea sa vedem ca in scoli se predau cursuri pentru copii despre Comunicare si negociere, Managementul timpului sau Micul Antreprenor.

Adica, acel gen de cursuri pe care le fac firmele private pentru angajatii sai sau se organizeaza de catre firmele specializate in cursuri de dezvoltare personala.

In acest sens, Muzeul Antipa a luat initiativa de a crea Academia Copiilor impreuna cu SmartKidsLand, care este scoala unde copiii pot invata despre asemenea notiuni utile in viata, nu doar la scoala.

Prin participarea la jocuri si activitati distractive, copiii au ocazia sa-si valorifice aptitudinile adecvate fiecarei situatii si sa descopere lucruri noi, care sa-i ajute in dezvoltarea lor viitoare

In octombrie a avut loc modulul de Comunicare si negociere iar din noiembrie urmeaza modulul de Managementul timpului, care se adreseaza copiilor intre 8 si 12 ani.

Descrierea cursului:

Managementul timpului: prin intermediul activitatilor si miniproiectelor desfasurate, copiii au posibilitatea sa-si evalueze obiectiv modul in care-si utilizeaza timpul in prezent, sa gaseasca solutii pentru a indeplini mai multe sarcini intr-un timp cat mai scurt si sa realizeze un echilibru intre timpul alocat invatarii si cel pentru joaca/hobby-uri

Cursul pentru copii contine 4 sedinte care au loc la Muzeul Antipa.

– Managementul timpului: 11 noiembrie – 9 decembrie, duminica, intre orele 10,00 – 12,00 si 12,30 – 14,30 (cu vacanta in 2 decembrie).

Cost de participare:

– 220 lei/participant – pentru un modul de 4 sedinte;
= pretul include materialele auxiliare necesare desfasurarii cursurilor si festivitatii de premiere

Înscrierile se fac în limita a 12 locuri pe adresa de email: [email protected]

Mai multe detalii despre Academia Copiilor – aici.

 

 

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 11 Noiembrie 2012

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL