Cursuri de chineza la Institutul Confucius din Bucuresti

București

Cursuri de chineza oferite de Institutul Confucius din Bucuresti, care se adreseaza atat copiilor cat si adultilor si sunt organizate pe nivele de studii.

Institutul Confucius din Bucuresti organizeaza cursuri cursuri de chineza specializate, cursuri intensive, precum şi cursuri pentru companii de stat şi private.

Pentru studenţii secţiei de chineză a Universităţii Bucureşti sunt organizate cursuri specializate pentru audiţie, conversaţie, precum şi un Chinese CornerINFORMAȚII SUPLIMENTARE

Taxa :ADULȚI- 300 RON/ modul, COPII-40 RON/modul

Structura: fiecare modul cuprinde un număr de 8 săptămâni, la care se adaugă 2 săptămâni de cursuri gratuite. Astfel, fiecare modul are 10 săptămâni, cu câte două şedinţe săptămânale (total 20 şedinţe)

Cursuri gratuite: Studenţii şi angajaţii Universităţii Bucureşti beneficiază de cursuri gratuite.

În cazul în care 2 sau 3 membri ai aceleiași familii frecventează cursurile de limba chineză, o personă va plăti taxa integral, iar ceilalți membri vor plăti căte 100 lei.

Plata taxei se poate efectua în cel mult 2 rate.

Despre Institutul Confucius

Institutul Confucius îşi concentrează activitatea pe promovarea limbii chineze prin activităţile didactice specifice, precum şi prin diverse activităţi culturale. Programele iniţiate urmăresc organizarea de cursuri atât pentru studenţii universităţii gazdă, cât şi pentru publicul larg. Întrucât solicitările pentru aceste cursuri sunt numeroase, Hanban oferă burse de masterat pe didactica limbii chineze pentru absolvenţii universităţii şi numeroase burse de studiu, menite să conducă spre specializarea unor profesori care să predea limba chineză în cadrul Institutelor Confucius.

De asemenea, Institutul Confucius are ca obiectiv promovarea culturii chineze prin variate activităţi culturale, cu scopul de a atrage un public cât mai larg, de a stârni interesul pentru cunoaşterea acestei civilizaţii. Dat fiind faptul că la Universitatea Bucureşti există o catedră de limba chineză cu o îndelungată experienţă de predare a limbii chineze, dar şi cu o activitate intensă în sfera cercetării, acest Institut Confucius urmăreşte, pe lângă activităţile didactice, şi dezvoltarea unor proiecte de cercetare comune. Şcoala de sinologie românească, formată la Universitatea Bucureşti, de-a lungul câtorva decenii, poate oferi un sprijin competent în sensul desfăşurării studiului ştiinţific într-un cadru mai larg, sub îndrumarea unor specialişti reputaţi în domeniul cercetării limbii şi culturii chineze.

Contact

Adresa: Str. Transilvaniei, nr. 6, sector 1, Bucureşti

Institutul Confucius se află într-o clădire istorică, situată în zona centrală a oraşului, în apropierea Ministerului Educaţiei şi sediului Radio România, clădire care a fost recent renovată. Mijloace de transport cu staţii în apropiere sunt metroul (Piaţa Romană) sau autobuzele 178, 368, 268, 331.

Programul secretariatului

  • Luni – Vineri 10:00 – 18:00

Modalităţi de contact

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU