Dans sportiv in Bucuresti la Scoala de Dans Joie de Vivre

București

Cursuri de dans sportiv in Bucuresti. Scoala de dans Joie de Vivre organizeaza cursuri de dans sportiv pentru copii intre 4-6 si 6-10 ani.

La cursurile de dans sportiv in Bucuresti de la scoala de dans Joie de Vivre insuflam celor mici pasiunea pentru dans, descoperim energicele ritmuri latino-americane si elegantele stiluri de dans standard.

Dansul sportiv este recomandat copiilor peste 4 ani, fiind considerat singurul sport care solicita in mod egal toti muschii corpului. La cursurile de dans pentru copii, cei mici invata sa isi coordoneze miscarile in concordanta cu muzica si sa dezvolte o tinuta eleganta si corecta. Este un sport care stimuleaza increderea in sine si conlucrarea dintre copiii de sex opus.

Cursurile de dans sportiv pentru copii de la scoala de dans Joie de Vivre se adreseaza copiilor intre 4-6 si 6-10 ani, atat durata cursurilor, cat si stilurile de dans invatate si modalitatea de predare fiind adaptate varstei copiilor. De asemenea, grupele sunt structurate in functie de nivelul de pregatire a celor mici (incepatori, intermediari si avansati).

Grupele de dans au in componenta cel mult 14 copii, astfel incat instructorul sa poata urmari cu usurinta evolutia fiecarui copil in parte.

Stiluri de dans dans sportiv in Bucuresti predate la Scoala de Dans Joie de Vivre:

  • Dansuri latino: cha cha, samba, jive, rumba, paso doble

  • Dansuri standard: vals lent, quickstep, vals vienez, tango, slow fox

  • Dans modern

Contact cursuri dans sportiv in Bucuresti la Scoala de Dans Joie de Vivre

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU