Cursuri de dans Iasi pentru copii 3-12 ani Bel Art

Iasi

Cursuri de dans Iasi pentru copii la Scoala Bel Art. Copilul tau va putea invata reguli de baza si pasi dintr-o larga varietate de dansuri.

Sportul este un lucru vital în viața oricui, mai ales pentru un copil, deoarece ajută la dezvoltarea armonioasă a organismului în întregime.

Din păcate numărul orelor de educație fizică și execuția acestora din școli lasă de dorit iar tendința tot mai evidentă de a deveni sedentari, fie datorită folosirii calculatorului in fiecare zi, timp de mult prea multe ore, fie vizionării televizorului ore în șir, nu este una sănătoasă, vă recomandăm lecțiile de dans.

Dansul este unul dintre cele mai complexe sporturi, lucrează toate grupele de mușchi și reprezintă o formă completă de a menține complet sănătos organismul. Copiii, pe lângă fortificarea musculaturii și creșterea mobilității, se pot relaxa mental contracarând efectele responsabilităților școlare ce s-au înmulțit în zilele noastre.

Dansul este o formă de manifestare artistică, ce apare deseori în viața noastră. Adesea poate îți dorești să dansezi dar te lovești de faptul că nu cunoști pașii de bază. Vei fi mândru de copilul tău atunci când te va surprinde prin cunoașterea unor ritmuri și pași neaccesibili tuturor.

Copilul tau va putea învăța reguli de bază și pași dintr-o largă varietate de dansuri: dansuri sportive (dansuri de societate), dansuri standard, vals lent, tango, vals vienez, quick step, slow fox, tango argentinian, dans latino-american, cha cha, jive, rumba, samba, paso doble, dansuri caraibice, bachata, salsa, merengue, country-dance, majorete, dans modern.

Practicarea dansului ajută la:

 • creșterea rezistenței fizice
 • creșterea imunității, deci menținerea sănătății
 • coordonarea mișcărilor
 • dezvoltarea echilibrului,
 • dezvoltarea mobilității articulațiilor
 • crearea unei stări de bună-dispoziție

Cursurile se desfasoara pe grupe astfel:

 • Grupa1 (preșcolari) 3 – 6 ani
 • Grupa 2 (elevi) 6 – 12 ani

Tarife cursuri de dans Iasi – Scoala Bel Art

Vrem sa fim alaturi de tânăra generatie!

 • Cazurile sociale (cu un venit de până în 200 ron pe membru de familie) vor beneficia de o reducere de 50% la toate taxele şi abonamentele.
 • Copiii fără părinți sau din orfelinate vor beneficia de cursuri gratuite.

Abonament curs pentru copii:

 • Abonament 1 luna – 70 RON
 • Abonament 2 luni – 120 RON

Contact si inscrieri cursuri de dans Iasi – Scoala Bel Art

Centrul Civic, str. Ghica Voda (langa Banc Post – cladirea de sticla)

Iasi, Romania

Telefon 0757.033.033

Email [email protected]


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU