Cursuri de franceză online pentru copii și adolescenți la Fabrilabo

Online

Cursurile anuale de limba franceză sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, care vor să învețe franceza într-un mod plăcut, amuzant și activ, prin jocuri, povești, cântece, mișcare, și animații diverse.

Copiii care iubesc franceza sunt bineveniți la Fabrilabo să pună bazele acestei limbi, să-i descopere subtilitățile, bogăția culturală și toată bucuria unei comunități francofile.

Oamenii de ştiinţă recunosc că efortul depus de creier pentru a învãța mai multe limbi strãine reprezintă o „gimnastică a minţii” care le conferă copiilor o capacitate sporită de a se concentra și evolua concomitent pe mai multe planuri cum ar fi cel matematic ori muzical, de exemplu. Astfel că, pentru a crește copii inteligenţi, este important ca aceştia să fie expuşi timpuriu limbilor străine.

La Fabrilabo, franceza se învață într-un mod plăcut, prin joacă, interacțiuni tematice, povești, cântece, jocuri de rol, animații și aplicații diverse, toate adapatate copiilor, adolescenților și universului specific vârstei lor.

Pentru a favoriza interacțiunea între copii și procesul de învățare, grupele se vor constitui din maxim 8 copii, în funcție de vârstă și nivelul de cunoștințe.
Predarea este interactivă și stimulează o învățare activă. Instrumentele de lucru sunt moderne, activitățile complementare sunt numeroase și variate, iar metoda este actuală și conectată cu elemente cheie din universul copiilor sau adolescenților.

Înscrierile se fac prin formular aici – https://bit.ly/inscrierecursurifabrilabo iar detalii despre cursuri se găsesc aici – https://fabrilabo.ro/cursuri-de-franceza/

Grăbește-te să-i oferi un viitor strălucit copilului tău!

Orarul va fi stabilit în funcție de testarea de nivel pentru poziționarea în grupă și de programul școlar. Cursurile se desfășoară online de luni până vineri.

Varste copii: de la 6 la 17 ani

Prețul pleacă de la 2000 de lei pe an și ajunge la 2200 de lei, în funcție de metoda de predare. Cursul conține 33 de ședințe a câte o oră și jumătate fiecare.

Date de contact pentru inscrieri

Înscrierile se pot face prin telefon la 0770 343 827 sau prin formular aici – https://bit.ly/inscrierecursurifabrilabo

Cursurile Fabrilabo vor fi desfășurate online.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU