Cursuri de inot copii la Clubul Aquina Cluj Napoca

Clubul Aquina Cluj Napoca organizeaza cursuri de inot pentru copii si o gama larga de activitati e relaxare si intretinere pentru parinti.

Studiile arată că înotul este o activitate care stimulează dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor, cu multiple implicaţii pozitive pentru sănătate. Cursuri de inot pentru copii la Clubul Aquina Cluj Napoca.

Beneficiul major este dat de faptul că această formă de exerciţiu fizic antrenează musculatura întregului organism fără să pună presiune pe articulaţii, un aspect important şi în cazul adulţilor, dar cu atât mai important în cazul copiilor care au încheieturile mult mai „laxe” şi mai vulnerabile. În plus, înotul este o formă de aerobic, adică un sport care favorizează oxigenarea şi stimulează activitatea cardiacă, de aceea ar trebui practicat de la vârste cât mai mici.

Un trup dezvoltat armonios il puteti obtine prin cursurile de inot organizate la Clubul Aquina Cluj Napoca. Un instructor specializat va va ajuta sa va infrangeti frica de apa si sa va imbunatatiti conditia fizica si tonusul fizic si psihic.

Pe langa cursurile de inot, Clubul Aquina are o gama larga de activitati e relaxare si intretinere pentru parinti.

Curs de inot : 11 sedinte – 450 RON

Pentru detalii si program la Clubul Aquina Cluj Napoca

Tel.: 0264-403.169, 0728-002.435 E-mail : [email protected]

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU