Cursuri de karate pentru copii. Încredere, atenție, forță și disciplină –

Cursuri de karate pentru copii cu varsta peste 4 ani

cursuri karate copyVrei să acorzi copilului tău șansa de a învăța câteva tehnici de autoapărare, în caz de pericol, și totuși nu îți dorești ca el să devină violent? Club TinArt îți recomandă cursurile de karate, sub coordonarea antrenorului Oliwer Dobre. Instructorul îndrumă mișcarile elevului astfel încât să nu îi dea ocazia adversarului să-i facă rău în vreun fel, cu înțelepciunea de a se apăra de inamic fără să fie rănit.

Deși pentru mulți karate înseamnă o modalitate de a instiga, pentru Club TinArt înseamnă sport, sănătate, atenție, disciplină, lucru în echipă și încredere în forțele proprii. Beneficiile acestei activități sunt multiple: ameliorează reflexele și coordonarea, mărește rezistența fizică și psihică, dezvoltă echilibrul și capacitatea de autoapărare, stimulează sistemul circulator și respirator, insuflă valori precum respectul, disciplina, curajul în sine și față de cei din jur, crește puterea de a lua decizii rapide și corecte.

Antrenorul Oliwer Dobre deține centură 2 dan, o experiență de peste 15 ani în lucrul cu copiii și este multiplu campion național, european și mondial, premiat de-a lungul carierei cu peste 60 de medalii interne și internaționale.

Cursurile de karate Club TinArt sunt dedicate copiilor cu vârsta de peste 4 ani, se organizează săptămânal, sub formă de abonament lunar, de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, de la ora 18.00, cu taxă de participare de 160 lei / lună (8 ședințe). Înscrierile se fac la adresa [email protected] sau la număr de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locație centrală, chiar la ieșirea de metrou Piața Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menționăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, șofer de mic, șah, înot, karate, dans, balet etc.

Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/Tinart


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU