Cursuri de karate pentru copii

Vineri 28 Februarie 2014

Cursuri de karate pentru copii. Încredere, atenție, forță și disciplină

cursuri karate copyVrei să acorzi copilului tău șansa de a învăța câteva tehnici de autoapărare, în caz de pericol, și totuși nu îți dorești ca el să devină violent? Club TinArt îți recomandă cursurile de karate, sub coordonarea antrenorului Oliwer Dobre. Instructorul îndrumă mișcarile elevului astfel încât să nu îi dea ocazia adversarului să-i facă rău în vreun fel, cu înțelepciunea de a se apăra de inamic fără să fie rănit.

Deși pentru mulți karate înseamnă o modalitate de a instiga, pentru Club TinArt înseamnă sport, sănătate, atenție, disciplină, lucru în echipă și încredere în forțele proprii. Beneficiile acestei activități sunt multiple: ameliorează reflexele și coordonarea, mărește rezistența fizică și psihică, dezvoltă echilibrul și capacitatea de autoapărare, stimulează sistemul circulator și respirator, insuflă valori precum respectul, disciplina, curajul în sine și față de cei din jur, crește puterea de a lua decizii rapide și corecte.

Antrenorul Oliwer Dobre deține centură 2 dan, o experiență de peste 15 ani în lucrul cu copiii și este multiplu campion național, european și mondial, premiat de-a lungul carierei cu peste 60 de medalii interne și internaționale.

Cursurile de karate Club TinArt sunt dedicate copiilor cu vârsta de peste 4 ani, se organizează săptămânal, sub formă de abonament lunar, de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, de la ora 18.00, cu taxă de participare de 160 lei / lună (8 ședințe).

Înscrierile se fac la adresa [email protected] sau la număr de telefon: 0740.26.11.87.

Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/Tinart

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 28 Februarie 2014

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

TinArt

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
B-dul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc1, et.2, ap. 6.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL