Cursuri de limba engleză și limba germană pentru copii

25-29 September 2014
București

 

Scolar AS organizeaza cursuri de limba engleză și limba germană în colaborare cu Centrul Educational Fluentis

downloadLuni, 29 septembrie, ora 17.00, vă așteptăm împreună cu partenerii noştri de la Fluentis la sesiunea iniţială de evaluare a nivelului de limba germană si limba engleză.
Centrul Educațional Fluentis, cu 16 ani de experiență pedagogică în sistemele educaționale publice și private din România și străinătate, vă propune o ofertă complementară experiențelor școlare, care să asigure o dezvoltare armonioasă fiecărui copil, atât pe plan educațional cât și emoțional.

​FLUENTIS are resursele necesare pentru ca invățarea să devină o activitate plăcută, relaxată și eficientă pentru copilul dumneavoastră. Copiii învaţă limbi străine cu materiale scrise, audio și video de ultimă generație, de la edituri de prestigiu din Europa, Singapore și SUA. Profesorii Fluentis sunt și ei părinți, au experiență în metode de învățare non-formală atât în țară cât și în străinătate și sunt comunicatori flexibili, mereu la dispoziția copiilor și părinților.

​ Accentul în cadrul cursurilor de limba engleză și limba germană este pus pe dezvoltarea abilităților generale de limbă, dar este adaptat și nevoilor imediate ale participanților (susținerea examenelor Cambridge Young Learnes, susținerea examenelor DTZ sau DAF, admiterea la licee bilingve sau cu predare intensivă, transferul la studii în străinătate sau la o școală internațională, participarea la olimpiade și concursuri).
​Cursurile includ o simulare de examen la final de curs (luna mai), 2 evaluări intermediare, precum și informații lunare către parinti.
Cursurile de limbi străine vor începe din 1 octombrie, sunt deschise tuturor copiilor între 3 și 18 ani și se vor desfășura la sediul Școlar AS, după un orar flexibil.

Vă rugăm să ne confirmați participarea, rezervând locul, telefonic:0742357585 / 0758119142 sau pe e-mail: [email protected], http://afterschool.scolar-as.ro/

Detalii Eveniment

Perioada:
25-29 September 2014

Ora incepere:
17:00:00

Ora terminare:
17:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Scolar AS

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Blvd. Aerogării nr. 1,

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL