FasTracKids – cursuri pentru copii

București

FasTracKids este numele dat unui set de programe educationale de exceptie adresat copiilor intre 6 luni si 8 ani. Scopul final al tuturor acestor programe este de a transforma dorinta de a descoperi pe care toti copiii o au innascuta, in pasiune pentru invatare.

FasTracKids desemneaza in acelasi timp si cea mai mare retea de centre de educatie prescolara complementara din intreaga lume. Franciza FasTracKids este astazi raspandita pe toate continentele totalizand peste 300 de centre. Reteaua FasTracKids din Romania numara 14 centre in 9 orase ale tarii.

Desi folosesc metodologii si tehnologii de ultima generatie care implica invatarea multisenzoriala, specialistii de la FasTracKids nu uita nicio clipa ca cea mai eficienta metoda de invatare pentru copii este JOCUL.

Misiunea FasTracKids este: “Sa oferim programe educationale pentru prescolari, interactive si distractive, care sa-i faca pe cei mici sa se indragosteasca de tot ceea ce inseamna “a invata” .

Fiecare copil trebuie in asa fel stimulat incat sa-si intrezareasca potentialul maxim si sa depuna eforturi pentru a-l atinge. Se urmareste ca fiecare copil sa devina constient ca in interiorul sau se afla o multitudine de posibilitati care merita sa fie descoperite si apoi apreciate de catre cei din jur.

Programe educationale FasTracKids

CORE (3,5-8 ani)

 

Programa FasTracKids CORE a fost special gandita pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 3,5-8 ani o experienta de invatare interactiva si inedita pe parcursul a 96 de saptamani (cate o singura sesiune de doua ore in fiecare saptamana ).

Fiecare sesiune de training la FasTracKids ii provoaca pe copii sa-si foloseasca creativitatea , abilitatile de comunicare , increderea in fortele proprii , gandirea critica si logica  precum si abilitatile de lucru in echipa . Aceasta provocarea/stimulare continua se va transforma intr-un exercitiu de invatare care-i va pregati pe copii pentru scoala dar si mai important, pentru intreaga viata.

TOTS (2,5-3,5 ani)

 

FasTracTots  – Inainte de intrarea in gradinita precum si inainte de a fi integrat in programul CORE  oricarui copil ii va fi utila experienta de la Tots 

Programul FasTracTots este special gandit pentru a le stimula CURIOZITATEA si pentru a exersa 4 directii distincte in evolutia copiilor foarte mici (2,5 – 3,5 ani):

 • Capacitatea de concentrare
 • Abilitatile sociale si de relationare
 • Increderea in fortele proprii
 • Abilitatile de comunicare.

Odata inscris in programul Tots  copilul tau va frecventa aceste cursuri pana cand profesorii vor decide ca a facut suficiente progrese pentru a fi transferat in programul de baza FasTracKids CORE.

Music (2-4 ani)

 

FasTracKids International si-a completat portofoliul de programe prin achizitionarea programului ABC Music&Me, cel mai bun si cunoscut program de educatie a simtului muzical din SUA. A luat astfel nastere FasTrack Music   adresat copiilor cu varstele intre 2 si 3 ani. Pe langa dezvaluirea catre copii a tainelor sunetelor si ritmurilor programul FasTrackMusic s-a dovedit a fi extrem de eficient in dezvoltarea memoriei, a abilitatilor cognitive a motricitatii dar si a capacitatii de exprimare a emotiilor celor mici. Copiii vor fi incurajati deasemenea sa descopere diverse instrumente muzicale si sa se obisnuiasca cu acustica lor devenind capabili sa faca distinctii intre diversele tipuri de sunete.

Explorers (1,9 – 3 ani)

O aventura distractiva pentru copii cu vârste aproximative între 1.8 si 3 ani care încorporeaza elemente de la FasTrack® Tots   si, în plus, componente matematice si de alfabetizare. Printr-o combinatie de activitati practice, comunicare, adresare în public, concentrare pe limbaj, vocabular si numere, copiii primesc o educatie timpurie echilibrata si distractiva. De asemenea, programul ajuta si  la familiarizarea cu limba engleza, având în componenta activitati în aceasta limba.

SIGNING (6 luni-1,5 ani)

FasTrack Signing  este programul adresat copilasilor intre sase luni si doi ani, dar si parintilor acestora. Aparent programul Signing  ar putea fi considerat un simplu dictionar de semne care sa le permita parintilor si copiilor sa comunice inainte ca aparatul fonator sa fie format. Prin intermediul facilitatorului FasTracKids si prin suportul de curs, FasTrack Signing devine insa o adevarata experienta de invatare sociala pentru copil iar pentru parinte o oportunitate de a-si cunoaste mai bine propriul copil.

FasTracKids CAMPS 

Ce este FasTrackCamps? In perioada verii (lunile Iulie si August) cursurile obisnuite FasTracKids se intrerup si vor lasa locul unor programe estivale speciale. JOACA, DISTRACTIE SI EDUCATIE LA PACHET… de VARA .

Cum se desfasoara FasTrackCamps? Programul de vara este structurat total diferit fata de cursurile obisnuite, din timpul anului. Tu vei putea alege dintre 5 teme propuse pe acelea pe care le consideri interesante si atractive pentru copilul tau. Fiecare dintre aceste 5 teme se desfasoara pe parcusrul unei saptamani, in fiecare zi, de luni pana vineri, in sesiuni cu durata de 3 ore fiecare. 3 ore/zi x 5 zile = 15 ore/tema.

Kids PARTY (3,5-9 ani)

Toti copiii inscisi la cursurile noastre, dar nu numai ei, sunt invitati sa-si serbeze ziua de nastere alaturi de prieteni si de instructorii FasTracKids.

Petrecerile aniversare organizate in centrele FasTracKids sunt inedite oferind o alternativa total DIFERITA de ceea vei gasi la un organizator standard de petreceri pentru copii.

In primul rand petrecerea FasTracKids imbina activitatile recreative cu cele educative. Copiii sunt insotiti in cele 3 ore de desfasurarea a lectiei-petrecere de catre instructorii nostri care sunt calificati si specializati in educatie prescolara.

 Mai multe detalii gasiti pe site: http://www.ftk.ro/.

Pentru a contacta unul din centrele educationale FasTracKids, click aici.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

5 COMENTARII

 1. Buna ziua
  Ma intereseaza pachetul de cursuri SIGNING pentru copilul meu de un an si o luna. As vrea sa stiu care este cea mai apropiata locatie unde putem frecventa aceste cursuri, tinand cont de faptul ca locuim in sectorul 2, in zona Gradina Icoanei. De asemenea as vrea sa stiu si care este pretul unui astfel de curs si care ar fi programul de participare.
  Va multumim mault pentru informatiile cerute (cat si pentru cele care considerati dumneavoastra ca ar mai fi important sa le stim,
  Cu respect
  Maria Dinu si Matei

 2. Buna ziua
  Ma intereseaza pachetul de cursuri SIGNING pentru copilul meu de un an si o luna. As vrea sa stiu care este cea mai apropiata locatie unde putem frecventa aceste cursuri, tinand cont de faptul ca locuim in sectorul 2, in zona Gradina Icoanei. De asemenea as vrea sa stiu si care este pretul unui astfel de curs si care ar fi programul de participare.
  Va multumim mault pentru informatiile cerute (cat si pentru cele care considerati dumneavoastra ca ar mai fi important sa le stim,
  Cu respect
  Maria Dinu si Matei
  0722.443.717

  • Buna ziua,

   Am transmis mesajul Dvs la partenerii nostri de la FasTracKids si veti primi raspuns direct din partea lor.
   Va multumim pentru interes si va dorim o zi frumoasa.

   Echipa GoKID

 3. Buna ziua,
  Ma intereseaza activitatile pe care le organizati pentru copii. Am un baietel de 2,5 ani si din toamna va merge la gradinita. Cred ca i/ar prinde bine putin antrenament si niste activitati educative. Am observat ca-i place muzica si dansul si e foarte receptiv in a imita miscarile de dans pe care le vede la TV. De colorat nu prea are rabdare, probabil e cam mic…nu stiu.
  Va rog frumos sa-mi transmiteti date mai amnuntite legate de costul acestor activitati, locatia si perioada de desfasurare.

  Va multumesc!
  Alma Serbanescu

  • Buna ziua,

   Am transmis si mesajul Dvs la partenerii nostri de la FasTracKids si veti primi raspuns direct din partea lor.
   Va multumim pentru interes si va dorim o zi frumoasa.

   Echipa GoKID

ADAUGĂ COMENTARIU