Dansăm pentru Rebecca ♡ Spectacol Caritabil

Joi 21 Iunie 2018
București

Clubul Dance Vision susține un spectacol caritabil pentru colega și prietena noastră Rebecca. Aceasta are nevoie de o operație delicată pe creier. Intervenția va fi făcută în altă țară, acest lucru generând costuri pe măsură.

Prețul biletului va fi 20 RON, iar suma rezultată în final va fi redirecționată către cauza acestui eveniment. La intrarea în sală va exista și o cutie pentru cei care doresc să ofere mai mult.

Ora la care vom da start dansului este 19:00 și sperăm să avem un număr cât mai mare de spectatori dornici atât să petreacă timp de calitate în preajma unor tineri pasionați de arta mișcării, cât și de a-și pune amprenta în realizarea scopului nostru, acela de a-i ușura Rebecăi drumul spre operația de care are nevoie.

Menționăm că rezervarea este obligatorie pentru a vă putea garanta confortul în sală. Acest lucru se poate face până miercuri, 20 iunie, la numerele de telefon: 0765660042 Alexandra Luca / 0760278498 Andreea Șargu / 0729544570 Ana.

Vă așteptăm așadar joi, 21 iunie, în sala de festivități a Liceului Mihai Viteazu, începând cu orele 18:30.

! Dacă nu puteți ajunge la acest eveniment, link-ul campaniei online vă stă la dispoziție timp de o lună, după care sperăm să putem reveni cu vești bune: https://gogetfunding.com/rebecca/ !

Echipa Dance Vision ♡

Detalii Eveniment

Data:
Joi 21 Iunie 2018

Program:
19:00 - 21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL