Dar din Dar. Târgul de Crăciun al ONG-urilor și Întreprinderilor Sociale din Cluj-Napoca

Duminică 10 Decembrie 2023
Cluj-Napoca

𝗗𝗮𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗮𝗿 – 𝗧𝗮̂𝗿𝗴𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗖𝗿𝗮̆𝗰𝗶𝘂𝗻 𝗮𝗹 𝗜̂𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 va avea loc în data 𝟭0 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮3, 𝗶̂𝗻 𝗖𝗹𝘂𝗷-𝗡𝗮𝗽𝗼𝗰𝗮, 𝗹𝗮 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮̆ 𝗨𝗿𝗯𝗮𝗻𝗮̆ 𝗱𝗶𝗻 𝗣𝗮𝗿𝗰𝘂𝗹 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹 și va reuni organizații și companii care și-au dedicat activitatea unei cauze sociale sau comunitare.

Peste 𝟮𝟬 𝗱𝗲 ong-uri si 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 își vor prezenta produsele și serviciile sub forma unor cadouri de Crăciun, iar publicul clujean va avea ocazia să cumpere de la acestea și să facă în același timp un bine.

Haideți să îi cunoașteți pe cei care lucrează pentru a crea o lume mai bună și să le susțineți proiectele. Într-o atmosferă relaxantă și veselă, așa cum v-am obișnuit deja, vom avea multe surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Vom avea si activitati pentru copii!

Târgul este organizat de Asociația Natura Vie si Life Education for all.

𝙐𝙧𝙢𝙖̆𝙧𝙞𝙩̦𝙞 𝙞̂𝙣 𝙘𝙤𝙣𝙩𝙞𝙣𝙪𝙖𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙜𝙞𝙣𝙖 𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙖𝙛𝙡𝙖 𝙢𝙖𝙞 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙚 𝙙𝙚𝙨𝙥𝙧𝙚 𝙚𝙭𝙥𝙤𝙯𝙖𝙣𝙩̦𝙞 𝙨̦𝙞 𝙥𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢.

Detalii: https://www.facebook.com/events/629221376079196

📍Cazino Parcul Central

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 10 Decembrie 2023

Program:
11:00 - 18:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL