Diagrama corpului

Vineri 23 Martie 2018
București

În cadrul atelierului Diagrama corpului vom explora creativ relația cu corpul.

De ce?
Corpul este o memorie, un recipient și un intrument de rezonanță al emoțiilor și tiparelor inconștiente. Este totodată o referință semnificativă a Imaginii de Sine.
Explorând prin creativitate „ amprenta” corporală proprie și ceea ce trezește în noi, întărim conectarea cu propriul Sine, descoperim aspecte subconștiente și resurse latente.

Cum?
Ne vom conecta la felul în care ne percepem corpul, observând repere senzoriale și emoționale. Vom realiza o „ hartă” în mărime naturală a corpului pe o hârtie mare și vom explora creativ “teritoriu”.
Experiența în domeniul artelor nu este necesară..

Unde?
În atelierul din strada Mendeleev ( Piața Romană) care pune la dispoziție materiale foarte variate (de la guache, tempera și carioci, pănă la sclipici și acuarele), hârtie și însoțire calificată.

Pretul atelierului : 100 ron
Inscrierile pentru acest atelier se fac la telefonul 0723678205. Participarea la atelier este valabila doar pe baza Înscrierii prealabile.

Te va însoți în această călătorie:
Maria Murgu, art terapeut Phronetik® , artist plastic, Doctor și asistent de cercetare în cadrul Centrului Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative CINETic- UNATC

https://www.facebook.com/events/155003848543385/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 23 Martie 2018

Program:
17:00 - 21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL