Dichisar de Iarnă | 11-12 Decembrie

11-12 Decembrie 2021
București

⭕ Dichisar de Iarna, 11+12 Decembrie, Strada Gara Herăstrău 2, clădirea Equilibrium, Impact Hub Floreasca

E aproape, e foarte aproape perioada în care vei dărui din nou cadouri persoanei iubite, prietenilor, părinților, bunicilor sau oricui drag ție.
Și imediat te vei întreba: ce cadouri voi alege de data aceasta?

⭕ Începi chiar cu tine.

Hai afară din cuib, într-un cadru festiv și în casă nouă, să petreci un weekend de căutări copleșitor de frumoase!

Anul acesta, după work from home în fiecare zi, după întâlniri cu prietenii din ce în ce mai rare, după îmbrățișări virtuale mai mult pe zoom decât de-adevăratelea, fă-ți cadou timp petrecut așa cum îți place!

⭕ Hai pentru toți cei dragi ție care îți sunt alături necondiționat!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Cadourile de care se vor bucura tot restul anului, alege să le cumperi local anul acesta. Fară lucruri care sunt doar că să fie.
Alege pentru cei dragi cadouri care sunt așa cum sunt ei: speciale!

⭕ Hai pentru micile ateliere din România și pentru creatorii care migălesc cu mâna lor exact ce avem nevoie să așezăm sub brad anul acesta.

Sunt produse lucrate cu pasiune, de oameni care-și dedică tot timpul, cunoștințele și trăirile pentru ca noi să admirăm și să purtăm altfel de bijuterii, accesorii sau îmbrăcăminte, să așezăm în casele noastre altfel de decorațiuni, iar copiii noștri să descopere lumea împreună cu jucării creative.

Nu uita, nu-i mare lista: pentru tine, pentru cei dragi ție, pentru creatorii români.

⭕ Super-selecție de cadouri

Energie multă, oameni frumoși, produse superbe, creativitate și pasiune, pe toate le vei întâlni la ediția care îți pregătește cea mai mare selecție de cadouri pentru Crăciun.

Într-o perioadă festivă și deja consacrată pentru cumpărăturile de sărbători, la Dichisar de Iarnă promitem două zile de experiențe crăciunistice și efervescență creativă cum poate doar în poveștile bunicilor noștri s-a mai auzit!
De ales, de testat, de luat acasă, de dăruit! ❤

⭕ Bine ai venit la Dichisar!

• Shopping alternativ cu creatorii români
• Brunch & Coffee de weekend, că să te relaxezi înainte de aglomerația și goana după cadouri
• Muzică bună, cadouri surpriză, stat la povești și tot ce mai trebuie pentru un weekend în tihnă
• Bilete: 10 LEI, disponibile online sau la intrare
• Salutări și întrebări: [email protected]

⭕ Creator de oportunități pentru industriile creative

Sincron autentic între industriile creative și public, Dichisar este locul de întâlnire pentru iubitorii de shopping alternativ, pasionații de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporană, accesorii de invidiat, produse cosmetice artizanale și decorațiuni.
Dichisar oferă de șase ani suportul și contextul în care creatori din toată țara își expun, promovează și vând produsele către publicul larg.
Love it, Join it, Share it! ❤

🏠 Noul spațiu din Floreasca

Inaugurat în Ianuarie 2020, noul Impact Hub funcționează pe o suprafață de 3,300mp în clădirea Equilibrium din zona Floreasca.
https://tur-floreasca.impacthub.ro/projects/impacthub

Impact Hub Bucharest, alături de proprietarii clădirilor în care își desfășoară activitatea, asigură toate condițiile pentru că spațiile să fie sigure pentru toți cei care le trec pragul.

Spațiul în care se desfășoară evenimentul este unul care respectă toate măsurile necesare de siguranță sanitară și chiar mai mult decât atât.

Clădirea Equilibrium, a fost certificată în perioada 2020 – începutul 2021 cu WELL Health-Safety, cel mai nou standard de evaluare al International WELL Building Institute, acordat spațiilor de birouri de înaltă calitate, cu standarde de siguranță de top care reduc riscul de transmitere a bolilor.

⚠️ Există restricții?

În acest moment, potrivit reglementărilor în vigoare (hotărârea nr. 76 din 30.09.2021), accesul la eveniment se va face numai cu respectarea următoarelor prevederi:
– prezentarea certificatului verde care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau document care atestă faptul că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
– purtarea măştii de protecţie este obligatorie, pe nas și pe gură, pe toată durata evenimentului.

Detalii Eveniment

Perioada:
11-12 Decembrie 2021

Ora incepere:
09:45

Ora terminare:
19:45

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL