Domnul si Doamna Hormon, de Babette Cole

Cum explicam copiilor care sunt schimbarile prin care trece un copil pana sa ajunga adult? Schimbarile de la pubertate, transformarile hormonale care au loc in corpul adolescentilor nasc intrebari in mintea copiilor si sunt foarte bine explicate, intr-un mod jucaus si amuzant in Domnul si Doamna Hormon.

Ce transformari care au loc intr-un corp de copil aflat la pubertate? De ce li se schimba vocea, de ce le creste par in anumite parti ale corpului, de ce incep sa fie atrasi de persoanele de sex opus? Exista o explicatie: Domnul si Doamna Hormon se ocupa de toate aceste lucruri magice 🙂

Acestia pregatesc niste potiuni care se raspandesc in intreg corpul si au efecte nebanuite!

In acest mod este scrisa cartea Domnul si Doamna Hormon, de Babette Cole, aparut la Editura Pandora M.

transformarile-hormonale


Nu stii cum sa explici copilului tau evolutia prin care trece corpul de copil ca sa devina corp de adult? O carte tocmai buna de citit impreuna cu copilul tau despre intrebarile pe care acesta si le pune la o anumita varsta.

cum-creste-corpul

 

Eu am citit cartea impreuna cu fetita mea de aproape 6 ani si a fost foarte amuzata si curioasa, mi-a cerut sa o citim 3 seri la rand, desi intrebari nu prea a pus. Din punctul meu de vedere cartea „Domnul si Doamna Hormon cuprinde suficient de multe informatii pentru aceasta varsta. 

Cum te transformi dintr-o fetita intr-odomnisoara si apoi in femeie? Cum se schimba corpul unui baietel care devine barbat?

corpul-baietilor

Aventurile prin care trece fiecare sunt prezentate intr-un mod amuzant si copilaros: o fetita il intreaba pe ursuletul ei cum se intampla aceste lucruri? Iar ursuletul incepe sa-i spuna povestea mamei si tatalui ei…cum au trecut ei prin toate schimbarile pana a aparut ea, fetita curioasa cu parul blond care il intreaba pe ursuletul ei “Ted, cat trebuie sa cresc ca sa fiu un om mare?”.

cum-se-indragostesc-tinerii

Tip selectie: Pe incercate 

Varsta recomandata: copii peste 5 ani

De unde poti cumpara cartea Domnul si Doamna HormonClick aici.

Iti recomandam si alte carti de la Editura Pandora M:

Minunata palarie a lui Millie, poveste despre imaginatie de la Editura Pandora M

Parentaj sensibil si inteligent. Sa ne intelegem pe noi insine, pentru a creste copii fericiti. Daniel J. Siegel, Mary Hartzell

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU