Edu Tech Fest 2023 – Festivalul tehnologiilor în educație la Iași

12-13 Mai 2023
Iasi

📌 Edu Tech Fest este un eveniment organizat de compania Quartz Matrix în parteneriat cu Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iaşi.

📣Aflat la prima ediție, Festivalul tehnologiilor în educație este un eveniment de tipul hands-on technology, ce își propune să stârnească curiozitatea tinerilor pentru digitalizare și pentru studiul noilor tehnologii.

Când?

12-13 MAI 2023

Unde?

📌 Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Sala Pașilor Pierduți, Aula Carmen Sylva, Bulevard Carol I, nr. 11 A, Copou, Iași

📲 Pentru participare, este necesară completarea formularului de înregistrare: https://nextclass.ro/edutechfest/ 📲

➡ Pe parcursul celor 2 zile, studenții din cadrul Universității Tehnice ,, Gheorghe Asachi” din Iași, îndrumați de cadrele didactice și specialiștii Quartz Matrix vor prezenta elevilor din ciclul de învățământ liceal echipamente și aplicații de robotică, Industry 4.0, imprimare 3D, VR etc., oferind posibilitatea acestora de a experimenta învățarea cu astfel de tehnologii și de a percepe utilitatea acestora în domeniile de studiu tehnice.

🟩 Elevii și studenții, profesioniștii din domeniul educației și reprezentanții asociațiilor de părinți și ai administrației publice sunt asteptați să intre în contact direct cu cele mai noi tehnologii și oportunități pe care mediul digital le oferă.

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1421907365234099/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
12-13 Mai 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
16:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL