Educatia copiilor intre libertate si limite – Atelier pentru parinti

Miercuri 11 Martie 2015
București

Educatia copiilor intre libertate si limite
Atelier de Comunicare Nonviolentă cu Monica Reu.

Cum trasam limite fara sa afectam autonomia copiilor? Va invitam sa aflam mai multe despre autonomia copiilor, libertate si limite in educatia copiilor, la atelierul pentru parinti din 11 martie, ora 18.30 sustinut de Monica Reu.

 

 

educatia copiilor limite libertate

Multi parinti din ziua de azi aleg sa ofere copiilor lor o educatie fara pedepse, fara constrangeri, o educatie care tine cont de nevoile copiilor, care se bazeaza pe libertate, independenta….dar cum stim ca nu mergem prea departe cu aceasta libertate? Cand si de unde incep limitele intr-o educatie care respecta nevoile copilului?

Atelierul face parte din Programul de Comunicare Non-Violenta lansat anul trecut de Grădinița Montessori Edu împreună cu Monica Reu şi Gokid.ro, care vine in sprijinul parintilor care doresc sa cladeasca o relatie autentica cu copiii lor, bazata pe iubire neconditionata, intelegere reciproca, cooperare si empatie.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Metoda Comunicarii Non-Violente ne invata cum sa facem o diferentiere clara intre ceea ce observam ca se intampla si interpretarea pe care o dam noi evenimentelor, ne ajuta sa ne definim clar nevoile si sa facem o legatura intre sentimente si nevoi (ale noastre, ca parinti dar si sa-i ajutam pe copiii nostri sa fie atenti la nevoile lor, sa invete sa le descopere si apoi sa gaseasca metode sa le implineasca).

Aceste abilitati pe care le capatam inlesnesc relationarea cu copiii deoarece incepem sa dam importanta conectarii cu copiii nostri si sa renuntam la etichete, la critica si invinovatire. Fiind conectacti la nevoile noastre si ale copiilor, invatam “sa facem fata” crizelor prin empatie, prin confirmarea nevoilor si a sentimentelor copiilor nostri, ceea ce va duce la construirea unei relatii autentice, plina de iubire neconditionata si acceptare.

Mai multe despre aceasta metoda va rugam sa cititi pe site-ul Asociatiei de Comunicare Non-Violenta.

Trainer: Monica Reu, fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta

Pret: 70 lei/persoana.

Inscrieri: [email protected] sau telefon: 0728.188.256

Locație: Grădinița Montessori Edu, Str. Mântuleasa nr. 21, Sector 2, București

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 11 Martie 2015

Program:
18:30:00 - 18:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Gradinita Montessori Edu

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Mantuleasa nr 21

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL