EDUMAX, un proiect privind creşterea şi îngrijirea animalelor de catre elevi


Start la seminariile din cadrul proiectului de educaţie EDUMAX, destinat elevilor din 10 scoli din Bucuresti

EDUMAX - Proiect de educaţie a elevilorLa sfarsitul lunii octombrie, proiectul de educatie EDUMAX, realizat de Animax, cea mai mare retea de petshop-uri din Romania in parteneriat cu Asociatia CSR Nest, a intrat in cea de-a doua etapa,     respectiv sustinerea seminariilor pentru elevi. Seminariile vor fi sustinute in 10 scoli de stat si private provenind din toate sectoarele Capitalei de catre reprezentantii Animax si ai Asociatiei CSR Nest.


In urma evaluarii celor 4.000 de lucrari inscrise in concursul de desen cu tema ”Prietenul meu necuvantator”, organizat in perioada 22 septembrie – 3 octombrie 2014, au trecut in etapa urmatoare aproximativ 600 de elevi din ciclul primar (clasele 0-IV). Acestia vor participa in perioada 20 octombrie-27 noiembrie la o serie de seminarii pe tema ”Cum ingrijesc animalul meu de companie”, unde vor primi informatii detaliate despre cum sa aiba grija de prietenul lor necuvantator.

EDUMAX, un proiect de educaţie a copiilorLa finalul fiecarui seminar, cunostintele elevilor vor fi evaluate printr-un test. Copiii care vor acumula cel mai mare punctaj vor fi inclusi intr-o tombola cu premii speciale constand in vouchere pentru produse destinate animalelor de companie. Valoarea totala a premiilor se ridica la 300 euro, in timp de investitia in proiectul EDUMAX este de 15.000 euro.
Tombola va fi organizata in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 6 decembrie la Magazinul Animax din Complexul Comercial Vulcan din Bucuresti (str. Mihail Sebastian nr. 88).


Despre Animax:
Cu o experienţă de 16 ani pe piaţa din România, Animax este un brand dedicat creşterii şi îngrijirii animalelor de companie care oferă servicii complete iubitorilor de animale, dar şi o experienţă plăcută la cumpărături în spaţii moderne şi prietenoase. Animax oferă cele mai diverse produse pentru creşterea şi îngrijirea diveselor specii de animale de companie, consultanţă de specialitate, servicii de cosmetică&spa pentru animale, dar și servicii medicale şi produse farmaceutice, astfel încât consumatorul să-şi rezolve toate problemele într-un singur loc.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU