Eveniment caritabil și seminar Educația Viitorului

0 ani
18:30:00 - 18:30:00
Joi 17 Decembrie 2015
București

Seminarul Educatia Viitorului, sprijina trei familii sa aiba mai putine griji de sarbatori. Eveniment caritabil in Bucuresti.

Seminar de parenting aproape gratuit si eveniment caritabil cu dublu rol:

Le oferă participanților informații interesante despre educația viitorului (nevoile emoționale ale copilului, cum să crești un copil inteligent emoțional, educația financiară sănătoasă pentru copii, cum să-l ajuți pe copil să învețe mai ușor, cooperare și competitivitate sănătoasă)
Participanții (părinți, bunici, cadre didactice și orice persoană care lucrează cu copiii) pot beneficia de aceste informații aducând pachete de alimente greu perisabile, pentru cele 3 familii nevoiase pe care vrem sa le ajutam.

La eveniment vor participa 3 invitați speciali, fiecare discutând despre o temă ce completează conceptul de educație a viitorului:

  • Ana Bâtcă (cofondator Centrul de parenting și Educația financiară a copiilor) despre educația financiară pentru copii;
  • Alexandru Bordea (fondatorul proiectului Infospeed recunoscut de Programul Național al Educației de Excelență) despre cum să-l ajuți pe copil să învețe mai ușor;
  • Ana Zidărescu (cofondator Centrul de parenting și Educația financiară a copiilor) despre cooperare și competitivitate sănătoasă.

Este o ocazie excelentă să-l înveți pe copil cum să fie generos .Vom avea premii și suprize pentru participanți, pe care le poți câștiga doar prin simpla ta prezență în sală. Poți veni cu copilul/copiii la eveniment, vom avea un spațiu de joacă, face painting și figurine din baloane pentru cei mici.

Si ce-l de al doilea scop al acestui eveniment este de a ajuta cele 3 familii sa aiba mai putine griji de sarbatori.

Cine sunt oamenii pe care îi ajutăm?

Vom ajuta trei familii să aibă sărbători fără griji, asigurându-le alimentele de bază pentru primele luni ale noului an. Practic, îi vom ajuta să înceapă noul an fără teama zilei de mâine. Este minunat să dăruim de sărbători, dar mai frumos este ca ceea ce facem într-o singură zi în preajma sărbătorilor, să aibă ecouri luni întregi în viața acestor oameni.

Cum poți participa?

Poți participa dăruind. Accesul la seminar se va face pe bază de alimente și rechizite școlare. Fiecare participant poate alege unul dintre pachetele descrise mai jos, care conțin alimente și lucruri de bază pentru o familie. Costul făecărui pachet este de aproximativ 15 lei. Dacă ai pe acasă, îți sunt de prisos și vrei să le donezi, primim cu bucurie și: haine ,jucării , cărți si alte lucruri de care ar putea avea nevoie și nu sunt specificate aici.

Ce să conțină pachetul dăruit?

Alege oricare dintre variantele următoare:

Pachete SEMINAR APROAPE GRATUIT EDUCAȚIA VIITORULUI
Câte un reprezentant al fiecărei familii va participa, însă dorința mea este să nu le fac public în mediul online identitatea, din respect pentru ei și copilașii lor. Cei ce vor să-i cunoască, o pot face la seminar.
În primul rând îți mulțumim ție, om frumos, pentru că fără tine nu ar fi posibil un astfel de eveniment. Ai toată recunoștința noastră!
Locul unde se va desfășura evenimentul va fi Bld. Dacia, Nr. 99, în incinta Connect Hub.
 
eveniment-caritabil-educatia-viitorului

Detalii Eveniment

Data:
Joi 17 Decembrie 2015

Program:
18:30:00 - 18:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Connect Hub

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Dacia 99

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL