Evenimente de 1 Iunie la Iași. Unde Ieșim în Weekendul de Ziua Copilului

01-02 Iunie 2024
Iasi

1 iunie 2024 promite să fie o zi memorabilă pentru toți copiii din Iași, cu ocazia Zilei Copilului. Orașul va fi animat de o serie de evenimente captivante și activități interactive care vor aduce bucurie și zâmbete pe fețele micuților.

Vino să explorezi cele mai atractive evenimente organizate pentru Ziua Copilului în Iași. Participă la această sărbătoare de neuitat și bucură-te de momente pline de veselie și distracție alături de cei mici!

Să aveți o Zi a Copilului fericită și plină de magie!

Orășelul Copiilor
2 iunie | Copou

🎈Se spune că e bine sa privești lumea prin ochi de copil, o lume rearanjată după modele de inocență, sinceritate și posibilități cu limită la cer. Dar de ce să nu facem un orășel al lor? Un orășel al puilor de om, al celor care reușesc să transforme visul în concret, al celor care astăzi stau printre noi, iar mâine vor fi adulții care aduc sclipiri din ce înseamnă acum lumea lor. 🧸

Asociația Studențească AMiCUS Iași păstrează tradiția și anul acesta, iar în primul weekend de vară își propune sa contribuie la dezvoltarea responsabilității sociale, a spiritului civic și să realizeze o imagine mai clară asupra instituțiilor care formează un oraș.

„Orășelul copiilor” vrea să prindă contur împreună cu tine pe 2 iunie, în Parcul Copou, între orele 10:00-18:00. 🤩 Te așteptăm!

DETALII


Ziua Copilului în Grădina Muzeului „Vasile Pogor”
1 iunie | Muzeul Vasile Pogor

În data de 1 iunie 2024, Consiliul Județean Iași organizează acțiunea 1 iunie „La Pogor, cu chef de joacă” 2024, în grădina Muzeului Vasile Pogor – Casa Junimea.

Ziua de 1 iunie este o zi specială în care întreaga lume sărbătorește copilăria și recunoaște importanța și drepturile copiilor din întreaga lume. Cunoscută și ca Ziua Internațională a Copilului, această sărbătoare ne amintește de importanța oferirii unei copilări fericite, sigure și pline de oportunități pentru fiecare copil.

DETALII

1 Iunie în Taină Vie
1 iunie | Bârnova Iași

Pe 1 iunie, sărbătoarea preferată a copiilor, vom celebra la Oaza Taină Vie, în mijlocul naturii. Viziunea noastră este „Educație prin experiență”, încurajând copiii să își aleagă singuri atelierele și activitățile, dezvoltând astfel abilitatea de a lua decizii.

Am pregătit două zile pline de activități distractive și educaționale în Bârnova, Iași:

Sâmbătă, 1 iunie:

 • Ateliere de Creație
 • Atelier de gătit
 • Tură cu biciclete electrice
 • Plimbări în pădurile din jur
 • Ateliere de Modelaj în Lut, Arhitectură, dome-uri
 • Cinematograf în aer liber
 • Foc de tabără

Duminică, 2 iunie:

 • Yoga
 • Lumea Albinelor – Vizită la Stupină și degustare de miere
 • Atelier de pictură
 • Jocuri dinamice
 • Treasure Hunt

Oferim cazare în corturi și asigurăm hrana pe tot parcursul evenimentului. Evenimentul este deschis copiilor de toate vârstele, iar părinții sunt bineveniți.

DETALII


1 Iunie Creativ – Ateliere de ceramică pentru copii și părinți
1 iunie | Caferamica

✨🎉 Pe 1 iunie, Caferamica pregătește reduceri și premii speciale pentru toți copiii care vin în vizita la o zi plină de bucurie și emoții, cu activități creative ce vor întări legătura dintre părinți și copii. ✨🎉

🌟 Atelier de modelaj lut la care construiți de la zero vase de ceramică.
Sesiunea 1: 10:00 – 12:00
Sesiunea 2: 17:00 – 19:00
🎨 Ateliere de pictură pe ceramică: alegeți un vas de ceramică preferat și pictați împreună cu copilul. Avem căni, farfurii, boluri, vaze, ornamente și decorațiuni. O sesiune de pictură durează 2 ore.

DETALII


Senzoria Family Fest
31 mai – 2 iunie | Palas MAll – Iași

Senzoria Family Fest promite să fie un eveniment captivant, dedicat lumii imaginației copiilor și inspirației din visele lor. Evenimentul, desfășurat între 31 mai și 2 iunie 2024, aduce în prim plan tematica din 2024, inspirată de creativitatea copiilor și de peisajele magice ale Munților Tianzi, unde norii sunt mai jos decât brazii. Copiii, cu abilitatea lor unică de a visa mai îndrăzneț decât adulții, ne oferă o lecție prețioasă despre puterea viselor din copilărie.

La SENZORIA FAMILY FEST, imaginația va prinde aripi în Grădinile Zburătoare, oferind o varietate de activități extrașcolare și idei captivante pentru vacanța de vară 2024. Evenimentul va include, de asemenea, reprezentații ale artiștilor îndrăgiți de cei mici, asigurând o experiență plină de distracție și aventură.

DETALII


Maratonul Zâmbetelor 2024 – Eveniment caritabil
31 mai – 2 iunie | Gradina Palas MAll din Iași

Maratonul Zâmbetelor este un eveniment caritabil, organizat cu scopul de a oferi zâmbete copiilor din centrele de plasament și din familiile cu o situație materială precară din județul Iași.⁣

Ca în fiecare vară, ne dorim să aducem zâmbete pentru 200 de copii, dăruindu-le șansa de a păși pentru prima dată pe litorarul românesc și de a vedea marea.⁣ Fiecare copil merită să se bucure măcar o dată în viață de această experiență unică.⁣ În plus, anul acesta avem un obiectiv măreț, acela de a construi centrul pentru organizarea de activități cu copiii și tinerii din medii defavorizate.

Te așteptăm cu drag, să ne distrăm cu mic, cu mare! Urmărește-ne pentru a afla care sunt surprizele pe care ți le-am pregătit anul acesta!💛

DETALII


Săptămâna sportului la Iași
27 mai – 2 iunie | Iași

Săptămâna sportului la Iași, dedicată Jocurilor Olimpice de la Paris și Centenarului Institutului Francez din România, include o serie de evenimente sportive și culturale. Pe 27 mai, expoziția „Les Elles des Jeux” și proiecția documentarului „Toutes musclées” deschid săptămâna. Urmează prezentări de sportivi și documentare pe 28 și 29 mai. Joi, 30 mai, discuții despre cariere sportive și proiecții continuă. Vineri, activități de tir cu arcul, badminton și prezentări de triatlon.

Sâmbătă, 1 iunie, include turnee de tenis și activități pentru copii.
Duminică, 2 iunie, ziua asociațiilor sportive și un cine-concert închid săptămâna.

DETALII


Open Little Mic Poetry
1 iunie | Cărturești Iași

Hey, părinți, Hey, copii,

Vine 1 iunie și vă dăm legătura! Deschidem microfonul pentru copiii care iubesc poezia, o citesc ori chiar o creează.

Așadar, dragi părinți, îi puteți înscrie ca să aibă momentul lor de:

💫 lectură din poezie proprie
💫 lectură din poezia lumii

Adresa la care se fac inscrierile: [email protected], cu subiectul Open Little Mic Poetry Iași. 🥳 Vom avea și trei premii pentru copii, care vor consta în trei pachete de cărți.

DETALII


Ziua Vecinului in Comunitatea Nicolina 86
1 iunie | Soseaua Nicolina 86, Iași

Comunitatea Nicolina 86 este încântată să vă invite să sărbătorim împreună Ziua Vecinului!

UNDE? Șos. Nicolina nr. 86, în parcarea dintre blocurile 999 A și 999 B și pe spațiul verde

Activitățile pe care le vom organiza /propuse sunt:

1. Colțul jucăriilor: invităm toți copiii să aducă jucării și/sau cărți ce ulterior vor fi donate mai departe de ONG Prințesa Anastasia către copii nevoiași;
2. Desene pe asfalt cu tema: Ce îmi place la blocul meu – vom împărți creta și încurajăm vecinii să fie creativi și să ne arate ce le place la comunitatea lor;
3. Pauza dulce sănătoasă pentru copii: toți copiii participanți la eveniment vor avea o pauza sănătoasă de fructe/limonada;
4. Jocul prietenii mediului: împreună cu Asociația Unic vom testa și înțelege mai bine puterea solară;
5. Socializare la cafea și înghețată: ☕ pentru toți cei ce vin cu cana de acasă. Copiii se vor răcoti cu 🍦delicioasă;
6. Activități sportive: badminton, tir cu arcul și turnball;
7. Cinema în aer liber: un film pentru copii și adulți. Veniți cu scaunul și noi facem cinste cu 🍿.

DETALII


Liturghia Copiilor
1 iunie | Soseaua Nicolina 86, Iași

Ateneul Național din Iași vă invită Sâmbătă, 1 Iunie, ora 09:00, la Catedrala Mitropolitană din Iași, la Liturghia Copiilor susținută de Corul de Copii al Municipiului Iași, dirijor Raluca Zaharia, Corul DoReMi, dirijor Corina Dumitru și Corul Angeli Junior, dirijor Florin David!

DETALII


Actualizăm….


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
01-02 Iunie 2024

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL