Evenimente si activitati pentru copii si parinti in weekend-ul 19-21 iunie 2015

19-21 Iunie 2015
București

 

Weekend-ul 19-21 iunie 2015 vine cu noi evenimente si activitati pentru copii si parinti

colaj evenimente weekend

 

Ateliere si jocuri pentru copii la UrbanFest – Festivalul de dezvoltare urbana 16-21 Iunie

urbanfest bucuresti ateliere copiiCopiii sunt asteptati alaturi de parintii care doresc sa participe la consultările publice despre rolul Dambovitei in Bucuresti. Organizatorii au pregatit un targ de proiecte, ateliere de activare urbana, ateliere si jocuri pentru copii, plimbari pe Dambovita în ambarcatiuni cu vasle. Având ca temă „BlueGreen – Râuri în orașe smart”, festivalul UrbanFest 2015 își propune să pună pe agenda publică rolul râurilor în metropolele moderne, ca factor identitar și de regenerare urbană, în contextul politicii europene de dezvoltare regională.

 Detalii eveniment UrbanFest – Festivalul de dezvoltare urbana

 


Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

 

Evenimente si activitati copii VINERI 19 IUNIE

 

18:00 Ateliere pentru copii cu varsta intre 3-9 ani cu Tapusele. Ne facem propriile incaltari – Sosoneii veseli

ateliere copii 3-9 aniO zi devine mai interesantă, atunci când în cale îţi apar lucruri, sau oameni interesanţi. Orice detaliu contează atunci când vrei să bucuri pe cineva. M-am gândit la ceva inedit. Vă aştept să vă personalizaţi propriile încălţări din pânză după bunul plac!

Detalii atelier Atelier pentru copii cu varsta intre 3-9 ani – Sosoneii veseli

 Noaptea Institutelor Culturale la Bucuresti 19-20 iunie 2015

colaj noaptea institutelor culturale vertVineri 19 iunie 2015 are loc evenimentul cultural pentru copii si oameni mari –  Noaptea Institutelor Culturale la Bucuresti.

Noaptea Institutelor Culturale este un proiect al Clusterului EUNIC București (Rețeaua Europeană a Institutelor Culturale Naționale), coordonat în 2015 de Institutul Francez din București și organizat de British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural Turc „Yunus Emre”, Delegația Valonia-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Goethe-Institut, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Francez din București, Institutul Italian de Cultură și Institutul Polonez din România, împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene în România și Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

Detalii eveniment Noaptea Institutelor Culturale la Bucuresti 19-20 iunie 2015

 


Festivalul International de Folclor „Muzici si Traditii in Cismigiu” 19-21 iunie

Festivalul International de Folclor Muzici si Traditii in CismigiuFestivalul International de Folclor „Muzici si Traditii in Cismigiu” 19-21 iunie 2015, Bucuresti cuprinde parada costumelor populare, ateliere de creatie, targ de mestesugari, concerte si spectacole. Aflat la cea de-a IX-a ediție, festivalul va reuni nu mai puțin de 2.000 de artiști din toate zonele țării, ansambluri folclorice, fanfare, minorități și comunități naționale, târg de meșteșugari și hand-made, ateliere de creație și bucate tradiționale.

Detalii Festival International de Folclor „Muzici si Traditii in Cismigiu”

 


 

Evenimente si activitati copii SAMBATA 20 IUNIE

 

10:00 Ateliere pentru copii cu varsta intre 4 si 10 ani cu Tapusele. Micutul Michelangelo

ateliere sculptura copii 4-10 aniSuntem siguri că până acum aţi realizat multe sculpturi din aluat, lut, plastelină, sârmă, din legume şi fructe, dar acum vă aşteptăm să vă arătăm din ce mai ştim noi să facem şi altfel de sculpturi. Materialul din care vom crea statuia e faşa de ghips. Nu e greu deloc!

Detalii Atelier pentru copii cu varsta intre 4 si 10 ani- Micutul Michelangelo

 


10.30-12.00 
Atelier parenting la Eu Parinte Ghemotoc

Vine momentul cand ghemotocul nostru  ne va spune: “Mami, uite ce am descoperit!”, si nu verbal in prima faza, ci ne va semnala aceasta printr-o preocupare intensa fata de propriile organe genitale, chiar mai inainte de primele cuvinte. Tot atunci vine si momentul intrebarilor noastre, ale parintilor: Este normal? Cum reactionez? Ce sa ii spun? Care este cea mai buna abordare?

Detalii Atelier parenting la Eu Parinte Ghemotoc

 


11:30 – 12:30
Cursuri de ceramica pentru copii de 4-12 ani la Academia de creativitate

Folosind lutul ca material de lucru, cursantii vor fi provocati la creativitate si vor avea ocazia sa experimenteze tehnici noi de lucru pentru a obtine elementele imaginate. Vor invata sa inteleaga formele si, o data cu aceasta, sa le imbine intr-un mod original pentru a recompune lumea inconjuratoare. Sub acest aspect, cursul este un exercitiu excelent de manualitate si imaginatie.

Detalii Curs de ceramica pentru copii de 4-12 ani

 


 

Evenimente si activitati copii DUMINICA 21 IUNIE

 

11:00 Atelier de story-telling pentru copii: Micul Prinţ

atelier povesti micul printTeatrul din Podul Meu prezinta Micul Print după Antoine de Saint Exupery, un atelier de story-telling pentru copii de 3-9 ani.

Vreme de o oră vom călători pe planete ciudate în compania actorului Voicu Hetel. Vom învăţa lucruri noi despre planetele sistemului solar urmărind aventurile Micului Prinţ. La sfârşit, ne vom imagina cum arată asteroidul pe care acesta trăieşte şi vom personaliza împreună o bilă din polistiren.

Detalii Atelier de story-telling pentru copii: Micul Prinţ

 


 

11:30 Spectacol de teatru pentru copii cu varsta 2-10 ani – Aladin si lampa fermecata

lampa lui aladinCopiii intre 2 si 10 ani sunt invitati sa intre în atmosfera Orientului îndepărtat, sa se lase vrăjiți de miresmele, culorile și bunătățile acestuia. Vom vedea împreună ce surprize poate oferi o simplă lampă și prin ce aventuri va trece Aladin pentru a fi alături de aleasa inimii sale.

Va invitam sa experimentam impreuna cu personajele, o serie de aventuri interesante și vom fi părtași la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica și buna dispoziție. Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.

Detalii Spectacol de teatru pentru copii cu varsta 2-10 ani – Aladin si lampa fermecata

 


 

11:30 Teatru pentru copii – Charlie si Charlotte. Aventuri in lumea circului

Teatru copii – Charlie si Charlotte. Aventuri in lumea circuluiIn oras soseste Circul Mascherinni, condus de simpaticul director Mascherinni care prezinta numere care mai de care mai amuzante. Micutul clown Charlie este un personaj de vaza in lumea ciruclui si favoritul copiilor, cu atat mai mult cu cat el este un clown magic. dar astazi urmeaza o surpriza si pentru el si pentru micutii spectatori. O poveste despre farmecul magiei si puterea inteligentei

 Detalii Teatru pentru copii – Charlie si Charlotte

 


 

11:00 – 14:00 Picnic britanic la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”

activitati copii la picnic-british-councilActivitati distractive pentru copii, jocuri si concursuri, spectacole de stiinta si magie, face painting și mozaicuri la picnicul traditional britanic British Council. Evenimentul marchează 15 ani de la înfiinţarea Centrului de Limba Engleză din Bucureşti. La picnic pot participa atât cursanții British Council, cât și publicul larg. Acorduri de chitară vor condimenta picnicul grandios la care sunt așteptate peste 2000 de persoane.

Detalii eveniment Picnic britanic la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”

 


 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
19-21 Iunie 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL