6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme din Preajma Bucureştiului

Domeniul Manasia

Excursie de Relaxare în Familie lângă Bucureşti

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia artificiiDomeniul Manasia este o bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului, inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, primul monument istoric Clasa A restaurat integral din județul Ialomița.

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parc

Citeşte şi: 10 Soluţii Simple pentru Reducerea Consumului de Sare în Familie

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia parcAflat la doar 50 de kilometri de București, în localitatea cu acelaşi nume, domeniul cu istoric aristocratic de început de secol XVII include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Excursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia cramaExcursii de Relaxare în Familie Domeniul Manasia cramaLa locaţie se organizează evenimente corporate şi private, evenimente cultural artistice private sau deschise publicului. În 15 octombrie la Domeniul Manasia se organizează ediţia a 3-a a evenimentului Roadele Toamnei, ce sărbătorește belșugul pământului și tradițiile locale.

Organizatorii au pregătit un bufet select cu o multitudine de preparate de sezon. Participarea se face pe bază de rezervare. Detalii eveniment.

Contact

Vezi următoarea recomandare:

ACACIA VILLAGE

Pagina precedenta
1
2
3
4
5
6
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU