6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme din Preajma Bucureştiului

Ferma Club

Excursie de Relaxare în Familie

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-pensiuneFerma Club este o pensiune aflată la doar două ore depărtare de București, fie pe Valea Prahovei fie pe alternativa București – Chitila – Târgoviște – Moroeni. Locaţia îşi doreşte să fie o gazdă perfectă pentru familiile cu copii. Spaţiul este creat cu intenţia ca cei mici sau foarte mici şi părinţii acestora să găsească toate cele necesare pentru un sejur plăcut în apropierea Bucureştiului.

Vezi şi: Prieteni pentru Totdeauna. Animaţie Dublată în Română

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-cameraFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie livingLocaţia oferă camere spaţioase şi îngrijite, restaurant cu produse şi ingrediente de fermă. Timpul liber poate fi petrecut în locaţie la spa-ul cu piscină şi saună, pe terenurile de baschet, volei şi fotbal, sau chiar la plimbare prin fermă.

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-7Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-trambulinaFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-11Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-10Aici aveţi posibilitatea de a descoperi livada şi viaţa animalelor de la fermă, de care cei mici sunt întotdeauna fascinaţi: păuni, ponei, curci, cocoși, rațe, porcușori vietnamezi sau porumbei.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-purcelusiFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-poneiFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-paunFerma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-caineDe la fermă puteţi pleca în expediţie către destinaţii precum Cheile Tătarului, aria protejată Orzea-Zănoaga, locul fosilifer de la Vama Strunga, Poiana Crucii şi altele. Foarte aproape se găseşte şi cătunul Mușcel, un loc uitat de timp, cu doar 60 de locuitori, un sat autentic românesc.

Citeşte şi:  Copilul „Rău” sau „Neadaptat”. Ce Ascund Problemele de Comportament la Copii

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-în-Familie-drumetieDacă vrei să afli mai multe detalii despre locaţie poţi citi recenzia Florinei Badea, care a vizitat locaţia şi a fost încântată de faptul că “e chiar ferma, cresc animalele in ograda proprie, gatesc cu ingrediente de aici, poti cumpara pentru acasa. Basca, eram un om care tinea post, altul care nu, un bebelus la diversificare si un copil mare”.

Contact şi acces

Vezi următoarea recomandare:

FERMA DACILOR

Pagina precedenta
1
2
3
4
5
6
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU