5 Excursii în Familie la Cai în Transilvania. Cluburi de Echitaţie şi Ferme Kid-Friendly

Excursii în familie la cai în Transilvania, lista noastră de recomandări de cluburi de echitaţie şi ferme la care să mergeţi pentru câteva ore de relaxare în compania cailor, sau la echitaţie cu instructor pentru iniţiere în acest sport nobil.


Maggie’s Ranch
Plimbări cu Ponei pentru Copii de 3-6 ani

Maggie’s Ranch se găseşte în Râşnov şi este o locaţie deschisă în toate anotimpurile. În zonă poţi face drumeţii la cabanele Malaiesti si Diham. Puteti merge cu bicicleta, juca tenis, baschet sau ping pong sau va puteti relaxa in sauna si in jaccuzzi exterior. In sezonul de vara va sta la dispozitie o piscina in aer liber.

Excursii în Familie la Cai Maggie's Ranch

Copiii cu vârste de 3-6 ani pot participa la plimbări cu ponei.

  • Braşov ➟ 24 km➟ Maggie’s Ranch (VEZI RUTA)
  • Bucuresti ➟ 169 km➟ Maggie’s Ranch (VEZI RUTA)

Vezi alte excursii în familie la cai în Transilvania:

La Mesteceni

1
2
3
4
5
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU