Expoziţia de fluturi tropicali vii – Lumea fluturilor

03-14 Iunie 2014

Afis Lumea fluturilor AntipaPregătește-te pentru un adevărat spectacol de culoare! Intră în fascinanta lume a fluturilor vii de la Tropice, aduși în grădina Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.
***
În perioada 3 Iunie – 31 August 2014, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să vizitați expoziția de fluturi tropicali, vii, cu tema „Lumea fluturilor”. 
În cadrul acestei expoziții pot fi admirate exemplare aparținând unor specii spectaculoase de fluturi tropicali, unele cu indivizi de mari dimensiuni (14-15 cm anvergura aripilor) din cele mai diverse zone de pe glob: sud-estul Asiei, America Centrală și de Sud, Africa ecuatorială etc. În acest fel, vizitatorii pot admira exemplare vii dintr-o serie de specii de fluturi tropicali, care pot fi observate în natura doar la mari distanțe de zona geografică a țării noastre. 
Expoziția „Lumea fluturilor” îi va delecta pe vizitatori cu diversitatea de forme și culori întâlnită în fascinanta lume a fluturilor, dar este și un bun prilej de a prezenta o serie de particularități ale comportamentului celui mai îndrăgit grup de insecte din fauna actuală, cu obiceiuri încă insuficient cunoscute.
Toate speciile prezentate în cadrul expoziției sunt distribuite pe areale relativ la
rgi, iar existența lor nu este considerată a fi periclitată în vreun fel. Mai mult decât atât, exemplarele prezentate provin din pupe obținute prin creșterea omizilor în ferme specializate aflate în diferite țări cu climat tropical (Filipine, Costa Rica, Thailanda, Indonezia, Uganda, Kenya etc).

Preţurile biletelor sunt de 10 ron/copil/student/pensionar şi 12 ron/adult. Copiii cu vârste mai mici de 2 ani au gratuitate. 
Expoziția poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10.00 și 20.00.

Detalii Eveniment

Perioada:
03-14 Iunie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa”

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şos. Kiseleff, nr. 1, Bucureşti, Sector 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL