Fă primii pași pentru excelență în educația copilului: Vino la Ziua Porților Deschise la British School of Bucharest

19-20 Martie 2019
București

British School of Bucharest (BSB) organizează Ziua Porților Deschise pe 19 și 20 martie. Marți, 19 martie este dedicată preșcolarilor, iar miercuri, 20 martie, sunt așteptați cei care sunt interesați să își înscrie copiii în școala primară în anul 1 și anul 2 de studiu.

Participarea se face pe bază de rezervare, ultima zi de înscrieri fiind 13 martie.

Ziua Porților Deschise se va desfășura în campusul BSB (str. Erou Iancu Nicolae, nr.42, Voluntari, jud. Ilfov) între orele 09.00-10.30 sau 10.30 – 12.00, în funcție de opțiunea participanților.

Părinții interesați de cursurile pentru preșcolari, copii care vor împlini între 2 și 4 ani până la 31 august 2019, sunt invitați pe 19 martie să descopere ce înseamnă mediul BSB, să afle informații exacte despre beneficiile programei britanice, să cunoască profesorii, care sunt toți vorbitori nativi de limba engleză.

Cursurile pentru preșcolari la BSB sunt grupate astfel: Pre-Nursery (de la 2 la 3 ani), Nursery (de la 3 la 4 ani) și Reception (de la 4 la 5 ani).

Cei interesați de cursurile primiilor ani ai școlii primare – anul 1 si anul 2 de studiu (copii care vor împlini 5 ani până la 31 august 2019, repectiv care vor împlini 6 ani până la 31 august 2019) sunt așteptați pe 20 martie în campusul din strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari, între 09.00-12.00, în intervalele 09.00 – 10.30 sau 10.30 – 12.00, în funcție de opțiunea vizitatorilor.

Ziua porților deschise va începe cu o scurtă prezentare a ceea ce înseamnă British School of Bucharest, a programei britanice de studiu și excelența în predare – o recunoaștere internațională pentru BSB. Apoi, părinții vor face un tur al campusului, în timpul căruia vor putea vizita exact locațiile dedicate copiilor și vor vedea de aproape mediul cald și prietenos, întregul pachet de beneficii oferit de British School of Bucharest. Atât la finalul prezentării, cât și în timpul turului, vizitatorii au posibilitatea de a pune întrebări și de a interacționa direct cu profesorii BSB, toți vorbitori nativi de limba engleză și cu experiență în curriculum britanic.

Părinții pot veni alături de copii, pe timpul turului micuții având posibilitatea de a sta în siguranță alături de o echipă a școlii.

La final, toți participanții vor avea ocazia să deguste din mâncarea oferită zilnic elevilor, în zona din campus dedicată meselor.

“În cadrul acestui eveniment, participanții pot afla, dar mai ales vedea, ce înseamnă excelența în predare, cum este atmosfera din cadrul școlii și cum se simt elevii în acest mediu. Pot lua informații direct de la profesori sau de la elevi despre experiența învățării în cadrul BSB. Vor vizita clasele în timpul orelor, așa vor descoperi de aproape mediul școlii noastre. Îi invităm să vină pentru a se convinge că la BSB fiecare copil este considerat unic și este încurajat, inclusiv prin activități extracurriculare, să își recunoască potențialul, aptitudinile și să și le dezvolte la maximum.”, a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

Înscrierile pentru Ziua Porților Deschise la BSB se pot face până pe 13 martie, accesând următorul link: https://britishschool.ro/open-mornings-at-the-british-school-of-bucharest

BSB Open Day 2019

Despre British School of Bucharest

British School of Bucharest este școală internațională privată de top, înființată în anul 2000, ce oferă posibilitatea elevilor, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, să studieze după curriculum britanic. Unicitatea BSB față de oricare altă școală din București o reprezintă echipa de profesori, toți vorbitori nativi de limba engleză, cu experiență în predarea curriculum britanic. BSB este singura scoală britanică din România care a fost apreciată cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de învățare și a rezultatelor elevilor, dar și pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
19-20 Martie 2019

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL