Academia de Creativitate feelsmART

  Academia de Creativitate foloseste metode de lucru adaptate lumii contemporane, fiind racordate la tendintele de abordare si stimulare a creativitatii copilului vehiculate cu succes in intreaga Europa.

  La Academia de Creativitate gasesti o echipa tanara si efervescenta, formata din artisti-parinti cu pregatire solida in domeniul pedagogiei de arta, a terapiei prin arta dar si a parentingului pozitiv. Atestati profesional in Romania si Marea Britanie, coordonatorii nostri sunt, cu siguranta cei mai buni!

  Echipa „Feel smART” solicita materialul creativ cu care fiecare copil se naste si il pune in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ.

  Locatia noua: Calea Dorobanți nr.62, Sector 1, Bucuresti

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Calea Dorobanți nr.62

  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU