FIF – Muzici și Tradiții în Cișmigiu 2017

Între 30 iunie și 2 iulie, Primăria Capitalei și creart vă invită la cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu“, unde sărbătorim 11 ani de diversitate culturală.

Vor urca pe scenă peste 2.000 de artiști: minorități, comunități naționale și ansambluri din Coasta de Fildeș, Serbia, Columbia, Polonia, Grecia, Belgia, Germania și Republica Moldova. Mai mult decât atât, festivalul este deschis de parada costumelor populare și cuprinde un târg de meșteșuguri și produse autohtone, ateliere de creație și spectacole de teatru pentru copii, o zonă gastronomică, zona de folclor reinterpretat – Fân Zone, o secțiune de cântece și dansuri interpretate de copii, dar și spectacole de folclor la scena principală din Parcul Cișmigiu.

Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu“ este organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București și face parte din rețeaua CIOFF – Consiliul Internațional al Organizațiilor de Festivaluri de Folclor și Cultură Tradițională.

Televiziunea Română, co-producătorul evenimentului, difuzează an de an, pe TVR 1, cele mai frumoase momente de muzică și dans prezentate în cadrul festivalului.

De 11 ani ne bucurăm împreună de frumusețea și unicitatea fiecărei națiuni.

Detalii Eveniment

Perioada:
30 June - 02 July 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL