Fii creativ in Parcul Sebastian!

00:00:00 - 00:00:00
Luni 26 August 2013

 Activitati gratuite pentru copii in parcul Sebastian 19-26 august 2013

activitati creative parcul sebastianAcademia de Creativitate feel smART si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5 invita copiii cu varsta intre 1-12 ani in zilele de 19 si 26 august 2013 sa-si manifeste creativitatea in Parcul Sebastian, in cadrul unui program de activitati gratuite de modelaj in lut, pictura, muzica si miscare!

Academia de Creativitate feel smART doreste sa ofere acces la programele sale unui numar cat mai mare de copii, de aceea vine in intampinarea acestora cu o serie de activitati cu rol creativ-educativ, in aer liber, foarte aproape de locul de joaca pentru a completa armonios educatia, creativitatea si activitatile recreative si pentru a contribui la dezvoltarea cognitiva, sociala si emotionala a acestora.

“Creativitatea joaca un rol important in dezvoltarea copilului, aceasta fiind motorul actiunilor noastre, a modului de a gandi si de a intelege lumea. Tehnicile artei reprezinta instrumente foarte utile in procesul de stimulare a creativitatii, de aceea recomand parintilor, de cate ori am ocazia, sa isi incurajeze copiii sa se exprime, sa experimenteze tot ceea ce le face placere, sa isi gaseasca pasiuni in activitati diverse. Pentru ca acesti copii au incredere in ei, devin independenti, motivati, cooperanti, cu alte cuvinte vor avea o personalitate puternica, in continua ascensiune si puternic ancorata de cerintele societatii contemporane”, declara Alina Tudor, manager de  programe al Academiei feel smART.

Astfel, pe parcursul programului “Fii creativ!”, copiii vor putea participa la ateliere in aer liber de modelaj. Cei mici se vor folosi de manualitate si imaginatie pentru a concepe un obiect decorativ, inspirat din lumea inconjuratoare, pe care il pot lua acasa dupa terminarea activitatii.

Atelierul de muzica si miscare va solicita motricitatea si simtul ritmic al copiilor. Acestia vor dansa pe ritmul muzicii, in demersul de a incuraja increderea in sine, comunicarea, originalitatea si spontaneitatea.

Si pentru ca orice copil trebuie hranit cu bucuria de a colora, feel smART va organiza si ateliere de pictura in aer liber, unde copiii vor putea sa invete lucruri noi despre tehnicile picturale, dezvoltandu-si in acelasi timp simtul cromatic si imaginatia.

Participarea la activitati este gratuita!

Perioada:         19.08.2013 si 26.08.2013

Program:          9.30 – 10.30    Muzica si Miscare (copii 1-3 ani)

11.00 – 12.00 Activitate Modelaj (4-12 ani)

15.00 – 16.00 Activitate Pictura (4-12 ani)

16.15 – 17.15 Muzica si Miscare (3-4 ani)

17.30 – 18.30 Activitate Modelaj (4-12 ani)

 

Pentru mai multe informatii privind programul evenimentului „Fii creativ!”, va rugam sa consultati: http://www.feelsmart.ro/evenimente.html

Academia feel smART este un proiect derulat de un grup de artisti, psihologi si pedagogi cu scopul de a incuraja limbajul creativ si comunicarea prin arta de la cele mai fragede varste. Mai multe informatii despre academie si activitatile din cadrul acesteia, gasiti pe http://feelsmart.ro/. Pentru ca noi credem in viitorul smART al copiilor nostri!

 

 

 

 

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Luni 26 August 2013

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Parcul Sebastian

Județ:
Sector 5

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Mihail Sebastian

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL