3 Filme Scurte de Animație despre Incluziune Socială

VIDEO. Vezi 3 scurtmetraje de animație despre incluziune socială, acceptare și empatie. Incluziunea socială este sentimentul de a fi parte a unei comunități construite pe o identitate și valori comune.

Incluziunea socială se poate referi la statut social, drepturi, participare relevantă sau tratament echitabil  în societate.

1.

Ian
Animație despre Incluziune

Ian s-a născut cu paralizie cerebrală. Tot ce își dorește este să își facă prieteni, lucru care pare imposibil de realizat atunci când discriminarea și agresiunea îl țin departe de locul său de joacă preferat. Cu toate acestea, Ian este determinat și nu va renunța cu ușurință.

2.

Purl
Aniamație Pixar SparkShorts

Purl este o fată-ghem de lână roz extrem de serioasă și conștiincioasă, care primește în mod neașteptat un super loc de muncă într-un start-up dinamic din domeniul financiar. Vezi unde va duce dorința ei de adaptare și de a fi acceptată.

3.

Sometimes You’re A Caterpillar
Animație despre Empatie și Acceptare

O poveste scurtă cu un melc și o omidă, despre empatie și nevoia fiecăruia de a fi acceptat și înteles de către cei din jur.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU