FollowMe – Cursuri de limba Engleză Copii și Adulti în Bucuresti

București

Cursurile de limba engleză pentru copii (începând cu vârsta de 4 ani) și adulți organizate de FollowMe în București, la sediile din zonele Titan, Vitan, Drumul Taberei și Ghencea, dar și online, te ajută să înveți să înțelegi cu ușurință vorbele celorlalți și să poți conversa fără emoții și eficient în limba engleză în situații din viața reală.

Cursurile de engleză de la școala noastră din București sunt interactive, presărate cu jocuri, concursuri și activități amuzante în perechi și în echipe, astfel că de la mic la mare cursanții participă activ pe toată durata orei. În oferta școlilor FollowMe intră:

Cursuri de engleză de an școlar pentru copii – 2 ședințe pe săptămână, timp de 34 de săptămâni, din luna septembrie până în iunie, la una dintre locațiile preferate din București: Drumul taberei, Ghencea, Titan, Vitan (cu posibilitate de conectare online dacă cel mic este bolnăvior sau nu poate ajunge fizic)

Cursuri de vară pentru copii (de comunicare SAU de pregătire pentru examenele Cambridge), în perioada iunie-august.

Sever a participat la cursurile pentru copii FollowMe și a învățat limba engleză prin joc
Sever a participat la cursurile pentru copii FollowMe și a învățat limba engleză prin joc

Copiii sunt distribuiți în grupe mici de studiu în funcție de vârstă și de testul de plasament GRATUIT susținut alături de unul dintre profesorii noștri.

La FollowMe, înainte de engleză sunt copiii şi părinţii lor. În momentul în care intră în oricare dintre cele 4 sedii, cineva îi salută. Cineva le zâmbeşte. Proiectele lor şi ale colegilor stau cu mândrie pe pereţi, alături de decoraţiunile specifice oricărei sărbători sau sezon, pentru a face viaţa mai colorată.

Mara a urmat cursurile de engleză pentru copii la FollowMe și a obținut atestatul Cambridge
Mara a urmat cursurile de engleză pentru copii la FollowMe și a obținut atestatul Cambridge

Încercăm să ştim situaţia şi numele fiecărui copil – nu doar profesorul de la curs, ci şi profesorul coordonator, personalul administrativ, conducerea şcolii. Pentru că vrem să creăm un spaţiu cât mai prietenos, în care adulţii să îi respecte pe copii şi copiii să înveţe să îi respecte pe adulţi, să se respecte reciproc şi să se ajute unii pe alţii.

Profesorii de la FollowMe încurajează creativitatea, comunicarea şi învăţarea centrată pe elev, pe valorificarea informaţiilor din universul lui, pe comunicarea stărilor şi necesităţilor lui. Nu copiem lecţiile, nu învăţăm pe dinafară poveşti sau poezii, nu scriem de 20 de ori un cuvânt pe care l-am ortografiat greşit. Citim mereu texte noi, jucăm jocuri noi, purtăm dialoguri, facem proiecte şi compuneri în care punem şi o bucăţică de suflet.

Mara și Sever au urmat cursurile de engleză pentru copii organizate de FollowMe
Mara și Sever au urmat cursurile de engleză pentru copii organizate de FollowMe

Contactează-ne pentru un test de plasament gratuit sau pentru mai multe detalii legate de cursuri la telefon:

0745 205 734 Followme Drumul Taberei
0757 571 171 FollowMe Ghencea
0757 571 175 FollowMe Vitan
0745 300 457 FollowMe Titan
Poți vedea ofertele financiare corespunzătoare fiecărei categorii de vârstă pe site-ul followme.ro.

 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU