Forță și blândețe – Cerc de vindecare pentru femei @ Brașov | 6 decembrie

Joi 06 Decembrie 2018

Aducerea aminte a învățăturilor străvechi și a practicilor de vindecare specifice femeilor, atât din România, cât și din alte tradiții native este piatra de temeile a sănătății și împlinirii sufletești, dar și fizice.

În toate colțurile lumii învățăturile primite de femei de la bătrânele înțelepte ale triburilor au fost cele care au format generațiile următoare de femei în spiritul unei vieți în echilibru, atât cu ele însele, cât și cu ceilalți membri ai societății. Aceste învățături, cântece și ceremonii dedicate doar femeilor erau întotdeauna transmise pe cale orală, păstrându-se astfel misterul a ceea ce înseamnă femeia care atinge și mișcă fiecare lucru în jurul său, atât cu blândețea, cât și cu forța pe care o emană.

Joi, 6 decembrie, vă invit la o seară deosebită, pe care noi, femeile să o petrecem împreună, împărtășind cântece și învățături specifice femeilor.

Vom deschide seara cu o ceremonie a apei, iar apoi vom împărtăși unele cu celelalte cunoașterea ancestrală transmisă din generație în generație pe linie feminină, vom cânta și vom celebra împreună darul de a fi femeie.

Seara de joi, 6 decembrie va fi dedicata fortei feminine sub toate aspectele ei – de la femeia razboinica, la femeia de afaceri, la mamele puternice, care indruma gerenatiile urmatoare, si multe alte aspecte, prea multe pentru a putea fi enumerate aici.
Aceasta va fi seara in care vom intra adanc in modul bland si in acelasi timp sigur cu care femeile conduc gerenatiile viitoare inspre un loc mai bun.
Vom canta si ne vom inspira si sprijini reciproc pentru a gasi forta de care avem nevoie pentru a face acele schimbari care ne vor face viata sa curga.

Vă invit să aduceți cu voi tobe, zuruitori, sau orice alte instrumente cu care lucrați în practica voastră spirituală și nu în ultimul rând – o inimă deschisă.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Vă aștept cu drag!

Facilitator: Ioana-Maria Iliuț

Despre facilitatoarea acestei seri, puteți găsi informații suplimentare aici: https://vindecarepentrufemei.wordpress.com/2015/02/04/despre-mine/

Locația :
Dancing Buddhas, str. Ioan Huniade 20A, 500449 Brasov, Romania

Contributia dumneavoastră pentru această întâlnire va fi de 60 RON.

Programul:
18:00 – 21:30, cu pauza de confort

Detalii și înscriere : [email protected] si [email protected]

Intrucat numarul participantelor este limitat,este necesara inscrierea prin email.

Ocuparea locurilor se va face în ordinea înscrierii.

Unde? Dancing Buddhas, Str. Ioan Huniade 20A, 500449 Brasov

Detalii Eveniment

Data:
Joi 06 Decembrie 2018

Program:
18:00 - 21:30

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL