Fundatia Calea Victoriei

  Atelierele pentru copii sunt organizate de Scoala de arte si maniere din cadrul Fundatiei Calea Victoriei.

  Adresa: Str POPA SOARE NR 40 etaj 1, intrarea prin curte in spate – in apropiere de rondul Pache Protopopescu sau Blvd Corneliu Coposu/ Calea Calarasilor

  TRANSPORT:  RATB –  69, 70, 90, 92, 311 (zona Izvorul Rece); 56, 40, 133 (zona Hala Traian); 313, 116 (zona Piata Sfanta Vineri – blvd. Corneliu Coposu); METROU: Statia Unirii.

  Contact:

  Telefon: 021-321.30.22

  Email: [email protected]

  Site: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/

  http://www.scoaladeartesimaniere.ro/

  FUNDATIA “CALEA VICTORIEI”

  Cod fiscal: 22498403
  Cont: nr.RO02BRDE445SV93905814450
  BRD-Groupe Societe Generale, Agentia Bucurestii Noi

  Se acorda certificate de participare la cursuri, pentru cei interesati.

  In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris,returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere.

  In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la ateliere sint limitate.

   

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  str. Popa Soare 40, et. 1

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU