Funny Circus

  Funny Circus aduce un concept nou pentru activitatile pentru copii din Bucuresti – Arta circului si sport pentru copii

  Funny Circus propune un mod inedit de activitate sportiva pentru copiii dumneavoastra: dorim sa motivam copiii sa faca miscare imbinand arta circului cu elemente de educatie fizica, printr-o combinatie de sport si elemente artistice care cu siguranta le vor aduce zambetul pe buze.

  Alaturi de un profesor atestat si pregatit profesional, fosta artista de circ cu prezentari la diferite festivaluri internationale si cu o experienta de peste 10 ani in lucru cu copiii, ei au sansa de a invata sa jongleze, sa mearga pe sarma, sa stapaneasca cercuri de hula hoop, sa faca trapez, sa invete mersul pe o singura roata (unyciclu) si nu in ultimul rand diferite elemente de acrobatie intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

  Activitatile sunt adaptate in functie de varsta copiilor.

  Cel mai important element este siguranta. In toate cazurile, copiii se bucura de o permanenta supraveghere a unui instructor, acesta cunoscand masurile de siguranta si nivelul la care trebuie sa se antreneze un copil.

  La Funny Circus gasiti si activitati sportive pentru adulti: Zumba Fitness si Hoola Hoop Aerobic.

   

  Aici gasiti programul activitatilor de circ

   

  Contact si inscrieri:

  [email protected]

  http://www.funnycircusparty.com/

  0762.655.290

  Locatie: Sos. Iancului 46 (Incinta Metalurgica, Etajul 2).

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 2

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  sos. Iancului 46

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU