FUNtastic KIDS day! @ Iulius Mall Timisoara

Sâmbătă 01 Iunie 2019
Timisoara

Baloane colorate, photocorner pentru fotografii hazlii, teatru de păpuşi, ateliere de pictat și desene pe „asfalt”, tatuaje cu sclipici, 1.000 de premii şi multă veselie – acestea sunt surprizele de care vor avea parte copiii, de ziua lor, la Iulius Mall Timişoara.

Iulius Mall a pregătit nu una, ci două zone speciale cu activităţi cu şi pentru cei mici.

Copiii sunt invitaţi sâmbătă, pe 1 Iunie, de la ora 11.00, în zona Atrium, la ateliere de desen cu acuarele, prichindeii având ocazia să decoreze, așa cum își doresc ei, 10 căsuțe și avioane de mari dimensiuni. Cei mici sunt aşteptaţi la photo corner, unde se pot fotografia în cele mai năstruşnice ipostaze. Tot aici, vor fi premiaţi cu unul dintre multele cadouri pregătite. Astfel, primii 1.000 de clienţi însoţiţi de un copil îşi pot încerca norocul la ruleta magică şi pot câștiga: bilete la Cinema City, îngheţată delicioasă de la Ginkgo Caffe și Delizioso, gogoși savuroase de la Ciambella și Donuterie, prăjiturele de la cofetăria Timeea sau praline de la Leonidas.

A doua zonă dedicată prichindeilor va fi în food court. Aici, de la ora 16.00, cei mici au întâlnire cu lumea poveştilor. Marionetele vor istorisi povestea Cenușăresei.

Atmosfera va fi întreținută de îndrăgitele mascote Minnie, Mickey, Tom și Jerry.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Iunie 2019

Program:
11:00 - 20:00

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL