Gala Innovatory Gála @ Cluj-Napoca – 24 Noiembrie

Sâmbătă 24 Noiembrie 2018
Cluj-Napoca

Ce probleme are Clujul, locuitorii orașului în momentul de față? Și, mai important, ce soluții putem găsi la ele?

Suntem convinși că aceste soluții de multe ori sunt găsite de minți foarte tinere, care au o perspectivă proaspătă asupra orașului și a comunităților din oraș. De aceea am pornit INNOVATORY, un program pentru elevii clujeni în care am dorit să oferim un cadru în care ei să-și pot dezvolta ideile într-un mod inovator.

30 grupuri de elevi din 10 licee din Cluj-Napoca au lucrat în lunile trecute la identificarea acestor probleme și propunerea de soluții. La Gala INNOVATORY ei vor prezenta aceste soluții, iar proiectul va premia cele mai bune idei.

Vă invităm să ascultați la ce au lucrat ei împreună în tot acest timp și ce prototipuri de soluții au identificat, cu facilitarea și coordonarea unor profesori din școlile lor!

Program detaliat în curând!

INNOVATORY, un proiect de inovare socială derulat de Grupul PONT își propune realizarea unui program care să dezvolte competențele tinerilor în a identifica problemele din societate și posibilele soluții la acestea, cu ajutarea facilitatorilor. Munca de echipă, gândirea critică, empatia, planificarea orientată pe soluții sunt doar câteva din metodele și principiile de lucru abordate în program.

Proiectul dorește să contribuie la încurajarea creației interdisciplinare, participative și care contribuie la dezvoltarea socială și urbană prin intermediul unui proiect de tineret care contribuie la dezvoltarea competențelor de creativitate a tinerilor prin abordarea metodelor specifice de tip Design Thinking.

Proiectul INNOVATORY din Cluj-Napoca este susținut de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca printr-o finanțare nerambursabilă oferită pe parcursul anului 2018. De asemenea, proiectul se derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 24 Noiembrie 2018

Program:
10:00 - 17:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Cinema Dacia | Cluj-Napoca

Județ:
Cluj

Oraș:
Cluj-Napoca

Adresa:
Strada Bucegi, 11

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL