Grădinărit urban în cartierul Cișmigiu

Sâmbătă 27 Octombrie 2018
București

Ți-era dor de grădinărit? Ne (re)apucăm de treabă, alături de Corina Tranca (peisagist).

► Începem plantările de toamnă și amenajăm grădinile adiacente blocurilor din cartier. Hai cu noi dacă vrei să înveți ce înseamnă o amenajare peisagistică, ce plante se potrivesc mai bine în grădinile din mediul urban și tot felul de tips & tricks pentru grădinarii mici și mari.

► Ne vedem în grădina blocului Liric (strada Ion Brezoianu, nr. 47-49), de la ora 11.00. Trebuie să vii doar cu voie bună, aducem noi ceai, cafea și tot echipamentul necesar.

Vezi toate evenimentele din weekend

► Atelierul este gratuit şi se adresează tuturor locuitorilor din zonă sau celor care îndrăgesc parcul Cişmigiu. Copiii de peste 7 ani pot participa la atelier însoţiţi de un adult.

► Ajută-ne să ne organizăm mai bine și anunță-ți prezența trimiţând un mesaj la Gradina cu Oameni sau un mail pe adresa [email protected].

Te așteptăm în grădină!

Unde? Blocul Liric, Str. Ion Brezoianu nr. 47-49, Bucuresti

Facebook event https://www.facebook.com/events/754130434929294/
………………………………………………………………………………………………………….

► Grădina cu Oameni este un proiect participativ care îşi propune cunoaşterea şi protejarea ecosistemului din zona parcului Cişmigiu.

► În cadrul acestui proiect organizăm o serie de ateliere pentru locuitorii cartierului și pasionații de grădinărit, cu ghidaj profesionist, urmărind teme precum: peisagistica, ornitologia, apicultura şi sunetul.

► “Grădina cu Oameni” este un proiect inițiat de Grupul de Iniţiativă Civică Cişmigiu, susținut prin Fondul IKEA pentru Mediul Urban, finanțat de IKEA Romania și gestionat de Fundația Comunitară București.

http://fundatiacomunitarabucuresti.ro/proiect/fondul-ikea-pentru-mediul-urban/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Octombrie 2018

Program:
11:00 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL